A fost instalată o cruce în ”curba morții” dintre Onești și Bacău, pentru a-i proteja pe șoferi / ”Preacinstită Cruce, ca o pavăză și armă nebiruită, ocrotește și acoperă cu darul tău pe toți călătorii și șoferii”

Doi preoți din Bacău au instalat și sfințit o cruce în „curba morții” de pe DN11, relatează Bacău.net.

Curba de pe drumul dintre Onești și Bacău se află într-o zonă extrem de periculoasă, aici producându-se mai multe accidente extrem de grave de-a lungul timpului.

După ce în luna februarie a fost sfințită zona, vineri, preoții au decis să instaleze și o cruce care să protejeze șoferii de accidente.

”Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, prin îndrumarea pr. Protopop Ioan Bârgăoanu, prin dragostea pr. paroh Florin Ioniță și a ctitorilor Crucii Vieții, la sectorul de drum cu atâtea accidente și mulți morți, pe Valea Brătilei, s-a sfințit Crucea Vieții, păzitoare a creștinilor, fiind încredințați că astfel se vor reduce numărul de accidente care se produc frecvent în zonă. O, de trei ori fericită și Preacinstită Cruce, ca o pavăză și armă nebiruită, ocrotește și acoperă cu darul tău pe toți călătorii și șoferii ce trec pe acolo!” a precizat preotul.

Sursa foto: Bacău.net

Citește și:

VIDEO Un preot a sfințit o curbă din județul Bacău, loc în care se produc frecvent accidente

Cele mai recente știri
Știri similare