Accident cu patru victime la iesirea din Osorhei catre Alesd. Un…

Un accident cu patru victime a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20 pe raza localităţii Oşorhei pe sensul de mers către Aleşd.

“Accidentul, care a implicat două autovehicule, s-a produs în jurul orei 20:15 la ieşirea din localitatea Oşorhei spre Aleşd. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care un copil de 10 ani, în stare gravă”, a declarat pentru BIHOREANUL, agentul şef Ioana Lascău, ofiţer de presă al IPJ Bihor.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari ai Detaşamentului I Oradea cu autospeciala de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, două ambulanţe SMURD şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

“În cele două autoturisme implicate în accident au fost cinci persoane, dintre care două au trebuit descarcerate, şi s-au înregistrat patru victime: un băiat de 10 ani în cod roşu medical aflat în stare de inconştienţă, doi adulţi în cod galben medical şi un adult în cod verde”, a explicat pentru BIHOREANUL sergentul major Alina Butaci, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

În urma accidentului traficul auto a fost blocat până în jurul orei 21 când a fost reluat alternativ pe o singură bandă de mers.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Cele mai recente știri
Știri similare