Adrian Mutu a refuzat să o înjure pe Steaua alături de galeria Rapidului

Basarab Panduru, fost internațional român, a analizat decizia lui Adrian Mutu de a refuza să o înjure pe Steaua alături de galeria Rapidului, după meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Partida dintre Rapid București și Gaz Metan Mediaș s-a disputat luni seară, în cadrul etapei a cincea din play-out-ul Ligii 1, pe nou arenă din Giulești, iar echipa lui Adrian Mutu s-a impus cu scorul de 8-0.

Această victorie la scor i-a extaziat pe suporterii Rapidului care, după meci, au sărbătorit și au cântat alături de jucători.

Basarab Panduru, după ce Adrian Mutu a refuzat să o înjure pe Steaua alături de galeria Rapidului după meciul cu Gaz Metan

Una dintre scandările preferate ale giuleștenilor este aceea care aduce injurii rivalei din Ghencea, Steaua București.

Invitat de către galerie să participe la această scandare, Adrian Mutu a refuzat, iar Basarab Panduru a aplaudat reacția antrenorului de la Rapid și a explicat de ce acesta a luat decizia cea bună.

„Eu cred că face bine. El, într-un fel, respectă pe toată lumea. «Acum înjur pe FCSB, mâine mă puneţi să înjur pe altcineva. Dar dacă voi pleca de la voi, mă duc în altă parte şi ăia o să mă pună să vă înjur pe voi. Şi din respect pentru voi şi pentru toată lumea, nu o să înjur pe nimeni».

Şi mie mi se pare foarte corect. Suporterilor dacă le explici, ei înţeleg că nu e ok. El a spus că se duce la orice echipă, n-am nicio treabă. Aşa că mâine se poate duce la Dinamo, de exemplu, şi o să-i înjure pe cei de la Rapid. Nu o să le convină. «Stai, mă, că ai fost la noi. Cum ne înjuri?».

Şi atunci preferă să nu înjure pe nimeni şi a terminat. Mie mi se pare foarte corect”, a spus Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Cele mai recente știri
Știri similare