3 idei de afaceri care vor fi foarte profitabile, chiar daca vine criza economica peste noi

0
24
3 idei de afaceri care vor fi foarte profitabile, chiar daca vine criza economica peste noi

businessantreprenoriatidei de afacericriza economica


Te-ai saturat de jobul tau de zi cu zi in care trebuie sa mergi la birou de la 9 la 17? Daca te atrage ideea antreprenoriatului, trebuie sa stii ca exista afaceri pe care le poti incepe chiar de la tine de acasa, fara un capital atat de mare. Totusi, tine cont de faptul ca traversam o perioada destul de dificila din punct de vedere economic, crizele provocate de pandemia de coronavirus si de razboiul din Ucraina punandu-si amprenta in mod serios pe economia planetei.


Uite trei idei de afaceri care nu vor avea probleme nici atunci cand criza economica va veni peste noi! 


Green Business 


Conceptul asa-numitelor “afaceri verzi” a castigat din ce in ce mai multa popularitate in ultimii ani, devenind de interes si in tara noastra. Daca te intereseaza domeniu si daca crezi ca poti veni cu solutii care reduc poluarea, trebuie sa stii ca este foarte usor sa iti deschizi o afacere in aceasta directie. In plus, poti obtine finantari europene destul de usor! Iti poti indrepta atentie catre o afacere care produce ambalaje bio sau o afacere care utilizeaza produse bio in zona de curatenie si asa mai departe. 


Agentie de marketing digital 


Orice afacere, mai mica sau mai mare, are nevoie de marketing digital in ziua de astazi. Daca ai cunostinte in domeniu, un business in aceasta directie este destul de usor de pus pe picioare. Gandeste-te numai ca nu ai nevoie de o investitie considerabila la inceput, ceea ce este un mare plus pentru cineva la inceput de drum. In plus, nu ar trebui sa fie atat de greu sa iti gasesti primii clienti! 


Consultant financiar 


Se vorbeste din ce in ce mai des despre investii, despre inflatie sau despre criza economica ce bate la usa. Nu sunt deloc putini cei care isi doresc sa isi organizeze mai bine castigurile si sa investeasca. Cei mai multi oameni nu au insa timpul necesar pentru a invata ce trebuie facut, iar in acest caz isi intra in rol consultantii financiari. Daca ai studii in domeniu si un pic de experienta care sa te recomande, nu mai sta pe ganduri, este cel mai bun moment pentru a porni un business in aceasta directie.

 


 


Sursa foto: pixabay.com 

Jurnalist Manager.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.