Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, O Nouă Apariție împreună. Cum S-au Afișat Chiar La Restaurantul Din

0
44

La scurt timp după ce au apărut împreună la VIVA! Influencers Party, eveniment care a avut loc joi, 7 septembrie, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea atras din nou atenția. Cei doi s-au afișat împreună la restaurantul lui din București.

Acolo, omul de afaceri și-a invitat prietenii la ziua lui de naștere. Cea care a atras toate privirile a fost Anamaria Prodan. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu pantofi înalți, impresara s-a pozat în diverse ipostaze alături de Flavius Nedelea, care îi e fost iubit.

„La mulți ani, Flavius”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram. „Pentru totdeauna împreună. Prieteni pentru totdeauna. La mulți ani”, a mai scris impresara.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu doar Flavius Nedelea a avut motiv de sărbătoare ieri, ci și Anamaria Prodan, care și-a sărbătorit onomastica, de Sfinții părinți Ioachim și Ana. „Happy nameday to me”, a scris vedeta pe Instagram, unde a și distribuit un clip video cu ea în care apare cu un buchet de trandafiri roz în brațe.

 

Anamaria Prodan, primele declarații despre împăcarea cu Flavius Nedelea

Spre surprinderea tuturor, joi, la petrecerea din centrul Bucureștiului, Anamaria Prodan a apărut la brațul lui Flavius Nedelea, fostul ei iubit. Nimeni nu se aștepta să o mai vadă pe vedetă afișându-se alături de omul de afaceri, după ce acesta își asumase recent relația cu fosta soție a lui Alex Bodi. Dar, așa cum spunea Anamaria Prodan, „minunile țin trei zile”, iar Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean s-au despărțit la fel de repede cum a început relația lor.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, cu spatele gol, Anamaria Prodan a atras toate privirile alături de Flavius Nedelea, cu care nu s-a împăcat, după cum a recunoscut pentru Click. S-a speculat că cei doi sunt din nou iubiți, însă ea a negat, îl consideră pe Flavius un prieten foarte bun.

„Flavius este prietenul meu pe viață! Văd că toți se uită ciudat și nu înțeleg de ce doi oameni care au trăit momente minunate în viață, după ce s-au separat, ca și cuplu, rămân împreună ca prieteni. Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe! Eu și Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp împreună. Ne sfătuim întotdeauna și ne ajutăm în orice moment. Cel mai important este că ne susținem unul pe altul necondiționat și o să o facem toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan.

      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.