Avem 420 de specialişti IT şi zeci de posturi deschise pentru recrutare pentru anul 2022. Candidaţii sunt atraşi acum de mediul de lucru şi flexibilitatea oferite de companie

0
13

George Topalov, senior sales manager al Vertiv România: Vom continua să introducem noi tehnologii pe piaţa locală şi vom continua să investim în dezvoltarea furnizării de servicii de mentenanţă preventivă, corectivă şi predictivă în România.

„Deficitul de forţă de muncă ar putea fi ajustat prin implicarea companiilor de profil în educarea tinerilor şi perfecţionarea candidaţilor din piaţă, dar şi prin atragerea persoanelor active în alte industrii, care îşi doresc o schimbare de carieră“ Vertiv România a închis anul 2021 cu afaceri de peste 13,2 milioane de euro, plus 22%.

Vertiv România, furnizor de soluţii de infrastructură digitală critică şi de continuitate şi servicii suport IT, cu afaceri de peste 13,2 milioane de euro la finalul anului 2021, în creştere cu 22% comparativ cu anul precedent, şi un număr de aproximativ 420 de angajaţi, caută să recruteze peste 20 de specialişti IT care să ocupe diverse roluri.

„Avem zeci de posturi deschise pentru care ne propunem să facem angajări anul acesta. Din experienţa noastră, profesioniştii IT sunt atraşi de proiectele şi produsele la care vor lucra şi pe care le vor dezvolta, de impactul pe care acestea le-ar putea avea asupra sectorului de business şi asupra societăţii în ansamblu, de instrumentele şi tehnologiile pe care le vor folosi şi de mediul de lucru şi flexibilitatea oferite de companie“, a spus într-un interviu pentru ZF George Topalov, senior sales manager al Vertiv România, care deţine un birou în Cluj-Napoca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.