Camera de comerț și Excelența în afaceri

0
48

• topul firmelor, ediția a 30-a, pe 16 noiembrie

 

În data de 16 noiembrie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează cea de-a 30-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Brăila, eveniment de anvergură care consfințește locul pe care companiile brăilene îl ocupă în elita afacerilor românești.

Elaborat de CCIA Brăila pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național realizată de Camera de Comerț și Industrie a României, având ca sursă informațiile furnizate de Ministerul Finanțelor și de Oficiul Național al Registrului Comerțului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Brăila pentru anul 2023 reunește 3.473 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 9.337 care au depus bilanțul contabil pentru exercițiul financiar trecut, dintr-un număr de 48.096 societăți comerciale înregistrate în județul Brăila.

Pe primele zece poziții ale Topului, structurat pe șapte domenii de activitate (Cercetare- Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), pe 251 grupe conform codului CAEN și cinci categorii de mărime a întreprinderilor, s-au clasat 1.689 firme.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție reprezentanți de marcă ai mediului de afaceri brăilean, în cadrul evenimentului devenind o tradiție acordarea de premii speciale și aniversare pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

Mulțumim pe această cale sponsorilor, instituțiilor partenere ce au susținut activitatea camerei și firmelor participante. Pentru informații și detalii vă rugăm să accesați pagina evenimentului disponibilă aici: https://cciabr.ro/topul-firmelor-din-judetul-braila-editia-a-xxx-a-2023/

Ștefan FUSEA

Președinte

Camera de Comerț, Industrie șI Agricultură Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.