CNIPMMR a prezentat câștigătorii Galei “Topul Național al Firmelor Private din România”

0
32

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) a organizat miercuri, 2 noiembrie, la Ateneul Român, cea de-a 30-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România„, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor și promovare a celor mai performante întreprinderi din România. Evenimentul a celebrat, totodată, 30 de ani de la înființarea CNIPMMR prin sprijin și reprezentare a mediului de afaceri.

De-a lungul anilor evenimentul „Topul Național al Firmelor Private din România”, s-a bucurat de peste 17.000 de participanți și a premiat aprox. 21.000 de firme în plen. Anul acesta, au intrat în analiza noastră 596.221 de firme fiind realizate peste 5000 de clasamente naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate), naţionale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate) și regionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate), în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitate și performanța globală în afaceri.

În deschiderea evenimentului au avut intervenții următorii speakeri:

Florin JIANU, Preşedinte Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR)

Nicolae CIUCĂ, Prim-Ministru, Guvernul României

Marcel CIOLACU, Președinte Camera Deputaților

Cosmin MARINESCU, Consilier Prezidențial

Ramona CHIRIAC, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România

Adrian CÂCIU, Ministrul finanțelor

Ioan Marcel BOLOȘ, Ministrul investițiilor și proiectelor europene

Victor NEGRESCU, Europarlamentar

Prof. Univ. Dr. Ovidiu NICOLESCU, Președinte de onoare al CNIPMMR

În cadrul cuvântului de deschidere, președintele CNIPMMR, dl. Florin Jianu, a precizat: “Ne bucurăm să vedem o sală atât de plină de întreprinzători de succes. Eu cred că mediul de afaceri și în acest an a dovedit performanță, a dovedit că este alături atunci când este nevoie de noi toți. Doresc să transmit 2 mesaje importante: trebuie să ne întâlnim la masa dialogului și să vorbim despre salariul minim pe economie, dar cu singura condiție de a rezolva problema energiei pentru a putea discuta despre salariul minim pe economie și dezvoltarea economiei românești în anul 2023. Al doilea mesaj este susținerea mediului de afaceri pentru ceea ce înseamnă accederea la spațiul Schengen. Închei spunându-vă că anul 2023 din perspectiva CNIPMMR vor însemna proiecte de digitalizare prin care vrem să ajungem la câteva mii de IMM-uri. A doua direcție este reprezentată de demararea unei serii de strategii pentru start-up-uri, IMM-uri și export. Credem că a venit momentul să transmitem noi care sunt nevoile mediului de afaceri și nu invers. Felicit încă o dată antreprenorii pentru performața anului 2021!”

– Publicitate –

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.