Consiliul Local al orașului Eforie, acord cu Arhideskvision SRL pentru o sumă de peste 52.000 de euro

0
40

Consiliul Local al orașușui Eforie din județul Constanța achiziționează prin cumpărare directă servicii de proiectare faza de studiu de fezabilitate/documentație avizare a lucrărilor de intervenții.

 

În descriere se arată că este vorba despre servicii de proiectare faza studiu de fezabilitate/documentație avizare a lucrărilor de intervenții pentru investiții publice la parcuri, grădini publice, piațetă, spații verzi ce au ca scop lucrări pentru creșterea biodiversității.

 

Valoarea estimată a contractului este de 257.000 de lei (peste 52.000 de euro).

 

Firma contractată este S.C. Arhideskvision SRL.

 

Despre Arhideskvision SRL

 

Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 10 septembrie 2023, firma are sediul social pe strada Nicolae Bălcescu nr. 32, în Galați. Obiectul de activitate este „activități de arhitectură” și există pe piață din anul 2016.

 

Asociat unic și administrator este Adi – Florian Tudorancea.

 

Arhideskvision SRL are câștigate 50 de achiziții directe, cu autorități contractante precum: Primăria Galați, Primăria Bârlad, Primăria comunei Rosetti, Federația Română de Canotaj etc.
 
Firma a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 1.066.013 lei, un profit egal cu 388.457 de lei și o medie de 5 salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.