Cristi Borcea a avut parte de o petrecere pe cinste. Celebrul cântăreț italian Al Bano i-a cântat la ureche omului de afaceri

0
17

Al Bano a sosit în România, pentru un concert la Cluj. Totuși. El va susține concertul alături de fosta sa soție și parteneră de scenă, Romina Power. Spectacolul va avea loc la Btarena, pe 13 noiembrie, cu începere de la ora 20:00. Cu toate acestea, înainte de a urca pe scenă, celebrul cântăreț a făcut și un tar al Capitalei. El s-a bucurat de compania și aprecierea celor mai importanți oameni de afaceri.

Mai mult decât atât, cântărețul italian s-a pregătit pentru concertul de la Cluj într-un local din București, Isoletta. În această locație s-au mai aflat, printre alții, Cristian Borcea și soția lui, Valentina Pelinel. Nu au stat, însă, toți la aceeași masă, dar s-au intersectat la plecare, în fața localului. Cei doi bărbați s-au salutat și s-au pupat pe obraz. Acest lucru a arătat că îi leagă o prietenie strânsă.

Mai mult decât atât, artistul italian nu s-a oprit doar prin a schimba câteva vorbe cu omul de afaceri. Al Bano a fost împreună cu Cristi Borcea la restaurantul „Doi cocoși”, joi seara, 10 noiembrie. Borcea a organizat o mare petrecere, unde, Al Bano, s-a ocupat cu distracția participanților. El susținut o reprezentație unică. În jur de 50 de invitați au participat la petrecerea organizată de fostul acționar al clubului Dinamo.

Printre invitații de seamă s-au numărat Florin Răducioiu, Ioan Becali, Dumitru Dragomir și George Copos. În plus, soțul Valentinei Pelinel nu s-a orientat, însă, doar către prietenii din lumea fotbalului. În local și-au mai făcut apariția directori de bănci și alți milionari. Cu toate acestea, cel care s-a aflat în centrul atenției a fost Al Bano. El a oferit momentul serii atunci când le-a cântat la ureche lui Cristian Borcea, Ioan Becali și Dumitru Dragomir, informează Cancan.ro.

Al Bano a vândut peste 165 de milioane de albume, la nivel global. La finalul anilor 80 și începutul anilor 90, melodiile sale pe care le interpreta alături de Romina Power erau la mare modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.