Economica.net – Enayati Hospital, fondat de dr Wargha Enayati, mizează pe afaceri de 53 de milioane de euro în 2023, cu 50% mai mari decât în 2022

0
31

Printre obiectivele anului 2023 asumate de Enayati Hospital se numără dezvoltarea serviciilor de second opinion, creşterea numărului abonamentelor premium de tip Concierge Medical, deschiderea unei camere de garda 24/24 pentru pacienţii cronici, recuperare, vârstnici şi post AVC şi consolidarea parteneriatului cu spitalul Memorial Healthcare.

Peste 100.000 de servicii medicale au fost acordate în ambulatoriul integral al Enyati Hospital în 2022, din care 25% dintre servicii au fost de recuperare, îngrijire vârstnici, tratament boli cronice în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.
Secţiile de geriatrie, îngrijiri paliative, recuperare şi neurologie ale Enayati Hospital au avut o rată de ocupare de peste 70% în mod constant în 2022.
500 de angajaţi lucrează în oraşul medical Enayati, din care 80% reprezintă personal medical.

Enayati Medical City are două spitale, unul operat de grupul Memorial Healthcare şi Enayati Hospital, un centru rezidențial premium pentru seniori, Enayati Home, şi o policlinica cu peste 60 de cabinete– Concierge Medical. Oraşul medical este fondat de dr Wargha Enayati – fondatorul primei retele medicale private din Romania si al abonamentelor medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.