Fiul lui Liviu Dragnea vrea să facă bani din pasiunea tatălui său. Ștefan Valentin, asociat într-o firmă de acvacultură – Evenimentul Zilei

0
30

Ștefan Valentin, fiul lui Liviu Dragnea a intrat într-o nouă afacere, după ce a renunțat la echipa de fotbal Turris Turnu Măgurele. După ce a făcut performanță în domeniul agricol, în Teleorman, Ștefan Valantin Dragnea s-a mutat ceva mai la nord, în Corbeanca, județul Ilfov.

Fiul lui Liviu Dragnea, asociat într-o firmă de acvacultură

Fiul lui Dragnea apare ca asociat în compania Agrement Corbeanca City SRL, cu sediul în localitatea Tămași (zonă cunoscută pentru bălțile de pescuit sportiv și de agrement). Firma este înființată în 2018 de către o persoană din Buftea, care a rămas asociat minoritar, cu 40%. Prin societate a mai trecut și Gigi Nețoiu, fost acționar la Dinamo și Universitatea Craiova.

Deși are 5 ani vechime, firma nu și-a declarat bilanțul până în 2021, când a avut o cifră de afaceri nulă, o pierdere anuală de 18.836 de lei și datorii de 20.200 de lei.

Societatea are ca obiect principal de activitate „acvacultura în ape dulci”, dar are „competențe” și în domenii precum: cultivarea cerealelor, a legumelor, a strugurilor sau tutunului, creșterea bovinelor, porcinelor și a cailor, exploatare forestieră, restaurante, construcții sau dezvoltare imobiliară.

Mai trebuie spus că Liviu Dragnea este cunoscut ca un mare amator de pescuit. În vremurile de altă dată, fostul lider PSD venea cu elicopterul pe insula Belina, pentru o partidă privată de pescuit.

Ştefan este asociat în mai multe firme

Ștefan Dragnea mai apare asociat, cu 80%, în societatea Nutrelo Group, cu sediul în județul Teleroman, cu o cifră de afaceri de 8,5 milioane euro (în 2021) și 142 de angajați.

El mai deține jumătate din ”Ștefan Burdea Shoes SRL”, o firmă care are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata a îmbrăcămintei și încălțămintei.

Ștefan Valentin Dragnea își încearcă norocul și în producția de energie electrică. South Sun Energy SRL este noua denumire a unei societăți înființate în 2008 și care face parte din grupul Nutrelo.

Asta dovedește că Ștefan Valentin Dragnea, la doar  33 de ani, poate fi considerat deja un prosper om de afaceri, scrie fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.