Gigi Becali vrea să dea lovitura cu această afacere. Investește bani într-un domeniu nou

0
24

Gigi Becali își deschide o nouă afacere în România. Omul de afaceri bagă bani grei într-un domeniu nou și vrea să dea lovitura cu acest tip de afacere.


In articol:


Becali este cunoscut pentru afacerile sale  care sunt într-o continuă dezvoltare, însă nu pune stop aici. Bărbatul continuă să bage bani grei într-o altă afacere, dintr-un domeniu surpriză, total diferit față de ce a ales până acum.

Citește si: Gigi Becali a refuzat să fie nașul lui George Simion. Motivul este inedit

În prezent, Gigi Becali se află printre cei potenți oameni de afaceri din România. Continuă afacerile, deși și-a asigurat un trai de viață de lux, la care mulți doar visează.
Acum, afaceristul vrea să se reprofileze, de această dată, înspre un alt domeniu, cu care vrea să dea lovitura în România.

Noul domeniu în care investește Gigi Becali

Gigi Becali se bucură de un mare succes în afaceri, acum își continuă investiția într-un alt domeniu.

El a mers la Tulcea, și face ceva cu totul diferit față de ce a făcut până acum, iar suma de bani nu este deloc de trecut cu vederea.

Citește si: George Simion, nunta anului în România. Alerta cu bombă a fost falsă. Cele mai controversate momente- LIVE TEXT

Afaceristul investește în agricultură, un domeniu în care a activat familia lui înainte de Revoluție. Omul de afaceri mai are o legătură cu o ramură a agriculturii, după ce și-a deschis, în trecut, o afacere care se ocupă cu creșterea oilor. Aceasta i-a adus câștiguri financiare substanțiale, astfel că acum își dedică o parte din bani agriculturii. Pentru asta, a obținut în urma unei licitații a Agenției Domeniilor Statului, concesionarea unui teren agricol care se întinde pe o suprafață de 755 de hectare, iar 94,6 hectare de teren neagricol.

Pentru terenul despre care vorbim acum, din Tulcea, Becali a oferit 2.433 de kilograme de grâu la hectar pe an, chiar dacă prețul de pornire era mult mai mic, și anume de 731 de kilograme de grâu pe an.

Citește si: Gigi Becali și-a cumpărat un hotel de cinci stele pe o plajă din România. Vezi unde este stațiunea bogătașilor și ce prețuri au

Perioada de concesionare al terenului obținut de Gigi Becali este pentru o perioadă limitată. Astfel, afaceristul are la dispoziție 20 de ani în care să își desfășoare afacerea. Mai mult, Gigi Becali va intra în posesia terenului în termen de doar 10 zile, asta dacă nu vor exista contestații.

Prețul pe care Gigi Becali l-a plătit pentru caietul de sarcini suma de 4.760 lei cu TVA, iar garanția pe care a plătit-o a fost de 943.193,47 lei. Arenda pe care patronul FCSB a plătit-o pentru teren este una dintre cele mai mari de la ADS.

Citește si: Ce are Gigi Becali în curte! E uluitor! Dumitru Dragomir a făcut dezvăluirea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.