Moldovan Startups Day la București

0
27

Cele mai de succes startup-uri din R. Moldova vin, în premieră, la București. XY Partners, accelerator de startup-uri din R. Moldova, în colaborare cu Early Game Ventures și finanțat de USAID și Suedia în cadrul proiectului Future Technologies Activity, organizează Moldova Startups Day în România. Evenimentul de inaugurare va avea loc la 18 octombrie, la București.

Moldovan Startups Day reprezintă o oportunitate de a deschide ecosistemul startup-urilor din R. Moldova către comunitatea de investitori români, de a evidenția viziunea și progresul țării în domeniu.

În cadrul evenimentului, cele mai promițătoare startup-uri din R. Moldova își vor prezenta afacerile. Moldova are tineri antreprenori inventivi, competitivi și ambițioși, motiv pentru care organizatorii cred că este de bun augur să fie descoperiți de comunitatea oamenilor de afaceri din România.

Astfel, la mijlocul lunii octombrie, Moldovan Startups Day, în premieră, va reuni cei mai buni fondatori de startup-uri din R. Moldova și peste 100 de investitori români, la București.

Scopul evenimentului este de a lansa startup-urile din R. Moldova pe piața din România, cu suportul investitorilor și comunității de business din România; atragerea investițiilor din România pentru startup-urile din R. Moldova; oferirea de deal flow pentru investitorii din România și conectarea fondurilor și investitorilor din România cu fondatorii de startup-uri din R. Moldova.

Ce îi motivează pe investitori să ni se alăture? De ce merită să vii?

  • Sursă directă către startup-uri de succes din R. Moldova

În cadrul Moldovan Startups Day aveți ocazia să-i cunoașteți 20 cele mai promițătoare startup-uri din Moldova.

  • Șansă să te familiarizezi cu ecosistemul de startup-uri din R. Moldova

În cadrul evenimentului, va fi prezentat ecosistemul de startup-uri din R. Moldova. Totodată, veți avea șansa să aflați despre progresele și viziunile țării în domeniu.

  • Să petreci timpul într-o atmosferă productivă

Ne place ca participanții și oaspeții evenimentelor noastre să se simtă liber și să lege o comunicare plăcută. De aceea, pe lângă afaceri, o bună parte a Moldova Startup Day va fi despre comunicare și networking.

Vrei să participi ca investitor la Moldova Startups Day? Aplică până pe 17 octombrie aici.

Detalii despre Moldova Startups Day, găsești aici.

Evenimentul este susținut de către Early Game Ventures, Investitii.md, Business Angels Moldova.

XY Partners este un accelerator de afaceri fondat în 2019, care, prin intermediul programelor sale, dezvoltă companii de la zero, oferind suport operațional și acces spre potențiale finanțări. Menirea programelor XY este de a sprijini antreprenorii care au idei grozave de afaceri.

De trei ani creștem împreună cu echipele noastre comunitatea de startup-uri din R. Moldova. 150+ de startup-uri accelerate; 6 startup-uri lansate pe piața internațională; 393.000$ investiții atrase pentru dezvoltarea startup-urilor; 1500+ aplicări la programele XY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.