Nepotul lui Ciolacu, afaceri cu benzinarii. Declara un profit de doar 1.968 de lei, unchiul Ciolacu anunta masuri “de lupta contra evaziunii fiscale”

0
53

Cristian Mihai Ciolacu, nepotul premierului Marcel Ciolacu, a declarat un profit in bataie de joc la una dintre firmele sale care se ocupa de afaceri cu benzinarii. Astfel, ADR Partener Oil, inregistrata in Buzau, detinuta 100% de Cristian Mihai Ciolacu, a declarat pe 2022 un profit de 1.968 lei in conditiile in care a avut o cifra de afaceri de 2,05 milioane lei.

ADR Partener Oil a fost infiintata in 2009 si are 33 de angajati. ADR Partener Oil  se ocupa cu comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule.

Numele lui Mihai Cristian Ciolacu apare in declaratiile de avere ale lui Marcel Ciolacu, acesta scriind ca si-a impruumutat nepotul cu suma de 490.000 lei.

Nepotul lui Marcel Ciolacu este actionar in cadrul a sase firme, deruland afaceri in domeniul carburantilor, energiei si farmaceutic.

Nicomart Prim Team, detinuta impreuna cu Neagu Marius Gabriel, printr-o alta firma, are mai multe farmacii in Buzau

ADR PARTENER OIL, actionar unic Mihai Cristian Ciolacu

CIRO Investment CRF, inregistrata in 2021, detinuta in co-actionariat cu Radu Roventa

SOLAR ENERGY PRODUCTION, inregistrata in 2021, actionari Mihai Cristian Ciolacu si Adriana Denisa Sandu. Firma este, insa, una dintre cele sase societati care, in aprilie 2023, a primit aviz de la Transelectrica pentru a dezvolta parcuri eoliene si solare, arata Europa Libera.

DEVELOPMENT POWER SOLAR ENERGY, infiintata in 2022, tot cu obiect de actitate producere de energie electrica, detinuta tot in parteneriat cu Adriana Denisa Sandu

EVO NUCLEAR – infiintata in 2022, are actionari pe Mihai Cristian Ciolacu, Neagu Marius Gabriel si Iman Vlad Francisc. Firma are ca obiect de activitate productia de medicamente

Premierul Ciolacu a anuntat ca masurile de austeritate pe care intentioneaza sa le adopte, prin asumarea raspunderii in Parlament, cuprind si masuri „contra evaziunii”.

„Primul pachet finalizat de domnul ministru al Finantelor va fi pachetul contra evaziunii. Pe urma va fi reforma din sistemul bugetar si al treilea este pachetul fiscal, astfel incat Romania sa fie sustenabila si anul acesta, dar si anul viitor.

Veti vedea in 2-3 zile tot pachetul, nimeni nu-l va trece noaptea pe furis. Va fi in transparenta, va trece prin Guvern, va fi depus la Parlament unde se vor putea depune amendamente”, a sustinut marti Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.