Paul Stănescu, secretar general al PSD: I-am zis primarului de la Caracal să se autosuspende. Nu am legături de afaceri cu Ion Doldurea. E o legătură de partid înte mine și primar | stiri.tvr.ro

0
55

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, sâmbătă, că i-a spus primarului de la Caracal, Ion Doldurea, să se autosuspende din Partidul Social Democrat, în contextul în care fiul acestuia deţine staţia GPL unde au avut loc exploziile în urma cărora au murit doi oameni şi au fost zeci de răniţi.

02 Septembrie 2023, 11:23
(actualizat 02 Septembrie 2023, 11:58)
Știrile TVR |

”Primarul de la Caracal am înțeles că era înafara țării, nu știa nici măcar ce se întâmplase la Crevedia, nu știa nimic de la fiul lui și a avut o declarație nefericită”, a spus liderul PSD Olt Paul Stănescu despre afirmația pe care primarul Ion Doldurea a făcut-o în legătură cu pompierii răniți în explozia produsă la stația GPL din Crevedia. Întrebat fiind în legătură cu dezastrul produs la societatea fiului său, Doldurea a spus la acel moment că știe că a murit un om și că sunt civili răniți, dar despre pompieri a zis că e „problema lor”.

Politicianul a subliniat însă că ”nu are absolut nicio legătură cu familia Doldurea în ceea ce privește afacerile.”

De asemenea, Stănescu a spus că nu a vorbit niciodată cu fiul primarului, Ionuţ Doldurea.

“Cu primarul de la Caracal am vorbit la telefon, i-am zis că e bine să se autosuspende din partid până organele de anchetă îşi fac datoria şi mai mult şi eu spun acelaşi lucru – organele statului să îşi facă datoria. Cine e vinovat să plătească”, a arătat el.

” Eu, din câte știu fiind din zona respectivă, nu știu dacă primarul din Caracal se întâlnea cu fiul lui de 2-3 ori pe an. Asta știu pentru că m-am întâlnit frecvent cu primarul din Caracal pentru că mă întâlnesc foarte des cu primarii. E o legătură de partid înte mine și primar. Eu l-am rugat să candideze pentru că este unul dintre cei mai buni primari. Dacă întrebați cetățenii Caracalului depsre primarul Marian Doldurea, să vedeți ce impresie au”, a precizat Stănescu.

Sâmbătă are loc, la Palatul Parlamentului, şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat (11,00), urmată de reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD.

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, a anunţat săptămâna trecută că a luat decizia de a se suspenda din calitatea de membru al PSD şi, implicit, din orice altă funcţie politică deţinută

 

Articole pe aceeaşi temă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.