Restaurant nou în Chirnogeni. Cine îl administrează

0
43


foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu restaurante și-a pus bazele în comuna Chirnogeni, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Mixed Enterprise SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 19865/08.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 07.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Mixed Enterprise SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Chirnogeni, comuna Chirnogeni, strada Negru Vodă, nr. 5, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 561 – Restaurante. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Pîrliţeanu Eusebiu-Albert, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Online Qiosc SRL, o nouă societate înființată în Constanța. Iată cine o administrează

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.