Romeo Blegu, cunoscut proxenet cu afaceri prospere în Tenerife, capturat de polițiștii români pe ulița unui sat din Vaslui VIDEO

0
45

Duminica, 03 Septembrie 2023, ora 09:55

1736 citiri

Proxenetul era căutat de polițiștii români pentru mai multe fapte săvârșite cu violență FOTO captură video Vremea Nouă

Un cunoscut proxenet român a fost prins de polițiștii vasluieni, în comuna Muntenii de Jos, după o urmărire ca în filme. Acțiunea polițiștilor a fost una bine organizată.

O mașină a poliției însoțită de o dubă plină cu mascați a plecat spre locul unde se ascundea interlopul.

Bărbatul vizat de intervenția poliției este Romeo Blegu, un individ considerat periculos, care se ascundea de o perioadă în Spania. A revenit în Vaslui în vacanță, iar polițiștii au fost pe urmele lui, având emis un mandate de aducere pe numele bărbatului. Era urmărit pentru mai multe fapte penale în România, loviri și alte fapte făcute cu violență, violare de domiciliu, etc.

Individul a încercat să fugă cu mașina sa, un bolid marca BMW, deși nu avea permis de conducere.

Astfel s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis, iar comportamentul său de gangster i-a suplimentat cazierul cu alte două infracțiuni, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și distrugere.

Polițiștii confirmă și faptul că a fost capturat în urma unei acțiuni ca în filme, cu urmăriri și tamponări:

“Astăzi, 02.09.2023, ora 15:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au desfășurat activități de executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Vaslui, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Întrucât acesta nu a fost depistat la domiciliu, polițiștii au efectuat activități specifice punerii în executare a mandatului, bărbatul fiind depistat în trafic, în localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui.

Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și nici nu a respectat indicațiile acestora, încercând să își asigure scăparea cu un autoturism înmatriculat în județul Vaslui. Autoturismul a fost imobilizat cu ajutorul unor autospeciale de poliție, bărbatul fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilii alcoolemiei, însă a refuzat prelevarea acestora.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză, sunt continuate cercetările, fiind deschis un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și distrugere”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro

Romeo Blegu, cunoscut proxenet din Tenerife

Infractorul este cunoscut sub numele de Romeo Blegu și se pare că era în atenția polițiștilor de mai mult timp. Este cunoscut în lumea interlopilor ca fiind un proxenet destul de temut. Imaginile surprinse pe ulițele satului din Secuia arată că individul nu s-a lăsat prins cu una, cu două. În timpul capturării, Romeo Blegu era într-un bolid, marca BMW și a intrat fără milă în duba mascaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.