Si-a deschis portile Expo Mobila Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT

0
42

TIMISOARA. Cea de-a treia editie din acest an a Expo Mobila Timisoara si-a deschis portile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Expoziţia naţională dedicată industriei mobilei se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

La această ediție este prezentata o diversitate de piese de mobilier, multe fintre ele unicate, cu accent pe multiplele posibilități de decorare a unui living, paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite destinate unui somn cât mai odihnitor, dar si peste 100 de modele de canapele în tendințele anului 2023.

Grupul producătorilor de canapele, colțare, fotolii și scaune expune piese cu colțurile rotunjite, apropiate de formele naturale, care crează un sentiment de intimidate, un mediu confortabil și sociabil în camera de zi sau în grădina de acasă.

Canapelele sunt disponibile în soluții de colțuri mari sau în combinații modulare, în culorile anului, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuanțe de bej, verde discret, albastru sau teracotă, în cele mai prietenoase texturi. Toate nuanțele de cărămiziu și portocaliu sunt la mare căutare, iar portocaliul și teracota trec de la tapițeria canapelei la pereți și sunt folosite ca piese de accent.

Prezentă pentru a doua oară la Timișoara, reprezentanța unei firme producătoare din Spania, expune spre testare și achiziționare o gamă largă de modele de canapele, colțare și fotolii modulare care au încorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Compania a pregătit pentru publicul timișorean numeroase surprize, cum ar fi transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate, dar reduceri generoase, de până la 35 %, valabile pe perioada expoziției.

Manifestarea reunește 12 producători români din Timișoara, Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca dar și din Republica Moldova, alături de importatori recunoscuți din domeniu.

Programul de vizitare este pana âmbătă, între orele 10.00-20.00, iar duminică, între orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.