SkyShowtime se lansează în România – Revista Biz

0
25

SkyShowtime se lansează în România

Reading Time: < 1 minut

Platforma de video streaming SkyShowtime se lansează în România simultan cu alte 19 țări, între care Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Polonia şi Slovacia. Reprezentanţii companiei anunță că preţul unui abonament va fi de 3,99 de euro, iar SkyShowtime va fi disponibil pe piața locală din 14 februarie.

Platforma oferă premiere TV ale unor filme semnate de Universal Pictures şi Paramount Pictures, seriale cu scenarii originale şi exclusive, conţinut pentru copii şi familie şi o selecţie de titluri de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios şi Peacock. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producţii originale locale, documentare şi programe speciale de pe pieţele sale.

„Lansarea SkyShowtime în opt pieţe noi este un mod incredibil de a începe anul. Aceasta este cea mai mare lansare a noastră de până acum şi sunt extrem de încântat să contribui la construirea succesului continuu al platformei, care a fost deja lansată în ţările nordice, Ţările de Jos, Portugalia şi o parte a regiunilor Adriatice. Am încredere că noul nostru public din Europa Centrală şi de Est se va bucura de gama extraordinară de seriale şi filme pe care le oferim la un preţ avantajos. De asemenea, ne face o mare plăcere să readucem în Europa Centrală şi de Est seriale îndrăgite cu scenarii originale.”, anunță CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.