Théa, lider European în oftalmologie – Revista Biz

0
32

Théa, lider European în oftalmologie

Reading Time: 2 minute

Istoria companiei Théa este strâns legată de cea a familiei Chibret. Din anii 1880, numele Chibret este asociat cu cercetarea în domeniul oftalmologiei.

Povestea de succes a început a fi scrisa de către Paul Chibret, medic militar contemporan lui Napoleon al III-lea. După Paul, a fost Henry, apoi Jean, le-au urmat Henri și Jacques și, în prezent, președintele Laboratoires Théa: Jean Frédéric Chibret. Toți implicați într-o mare aventură industrială. Lor li se datorează primul unguent oftalmic, producția în masă a colirelor oftalmice, primul flacon oftalmic fără conservanți, primul antiglaucomatos lipsit de clorură de benzalconiu și multe alte brevete.

Spiritul inovator transmis din generație în generație a făcut posibil ca Laboratoires Théa să devină în prezent cel mai important jucător al industriei oftalmologice europene.

Companie independentă, de familie

Théa este o companie de familie, independentă, fondată de Henri Chibret, reprezentantul celei de-a IV- a generații a unei familii ce și-a dedicat întrega existență oftalmologiei.

Théa – reputație, rigoare, etică și calitate

Théa este o companie europeană a cărei independență, stabilitate și spirit antreprenorial i-au definit parcusul de-a lungul anilor. 

Echipe de profesioniști în domeniul oftalmologiei au concurat în realizarea de produse inovatoare care să susțină calitatea vieții pacientului. Valorile împărtășite în cadrul Laboratoires Théa, viziunea pe termen lung și atenția la detalii au condus cu succes către atingerea obiectivului Théa, acela de a fi: specialistul în oftalmologie, mereu alături de medici, având în focus nevoile pacientului și calitatea vieții. Contextul actual internațional ne determină mai mult ca niciodată să venim cu produse și soluții de cea mai înaltă calitate. Calitatea este cea care determină aderența la tratament și bineînțeles, satisfacția pe termen lung a pacientului.

Théa – pionier și lider în piața produselor fără conservanți

Théa a fost pionierul și rămâne lider în manufacturarea produselor oftalmice fără conservanți, concepute să respecte integritatea suprafeței oculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.