Video Exclusiv | Răspunsul lui Dan Șucu pentru Gigi Becali: ”Nu ajungeam la 300 de milioane de euro cifră de afaceri dacă făceam așa”

0
8

  • Liga 2: Poli Iași – Dinamo, sâmbătă, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

În ultimele săptămâni, s-a vorbit despre o trecere a lui Florinel Coman de la FCSB la Rapid. Gigi Becali a transmis că așteaptă un semn de la Dan Șucu personal, dacă giuleștenii îl vor cu adevărat pe căpitanul roș-albaștrilor.

Dan Șucu: ”Nu ajungeam la o societate cu 300 de milioane cifră de afaceri și cu 2.500-3.000 de angajați, dacă aveam o astfel de abordare

Acționarul de la Rapid i-a dat replica patronului de la FCSB.

Suntem oameni de afaceri. Dânsul are un anumit mod de a vedea afacerile. Eu am un mod diferit. Există oameni care consideră că, dacă vor să se întâmple neapărat ceva, lucrul acela trebuie făcut cu mâna lor. Nu ajungeam la o societate cu 300 de milioane cifră de afaceri și cu 2.500-3.000 de angajați, dacă aveam o astfel de abordare.

Pentru mine, lucrurile sunt puțin diferite. Noi delegăm foarte mult. Suntem într-o eră a comunicațiilor, din punctul meu de vedere, capacitatea de a avea 30-40 de oameni care să lucreze pentru tine, părerile acestora sunt incomparabil mai puternice decât creierul unuia. Asta e părerea mea și nu mi-o voi schimba. Dacă ai mei colegi mă roagă, o fac cu mare plăcere (n.r.- să-l sune pe Gigi Becali)”, a declarat Dan Șucu, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Dan Șucu, despre relația cu Gigi Becali

Gigi Becali: ”Când vreau pe jucător, zic: ‘Băi, nea Șucule’. Dacă mă sună Șucu, o să vorbesc cu el. Cine dă banii!”

Eu știu așa. Eu sunt prieten cu Șucu. Am făcut o afacere, nu prea mare. Am cumpărat un teren împreună, am rămas și cu un teren. Am câștigat câteva sute de mii și îmi facilitează să câștig eu mult pe viitor. Am cumpărat împreună cu teren de 2 hectare și am luat 350.000 de euro. Eu am vreo 100 de ha, el are vreo 20-30. A crescut prețul pentru că am făcut un drum pe acolo

Dacă vreau vreun jucător de la Rapid cred că pot vorbi cu el: ‘Îl vreau pe Vasilică!’ La fel și el la FCSB cu Coman. Când vreau pe jucător, zic: ‘Băi, nea Șucule’. Dacă mă sună Șucu, o să vorbesc cu el. Cine dă banii!

Eu nu negociez cu Mutu sau cu altcineva. Angelescu nu știu ce avere are. Mă uit și apoi negociez și cu el. Ca să negociez 2-3 milioane de euro, trebuie să aibă măcar 10”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Etichete: gigi becali , patron rapid , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.