Xtra Night Show. Silviu Prigoană contraatacă acuzațiile Adrianei Bahmuțeanu. Omul de afaceri susține că fosta soție minte: ”Nu a fost vorba de violență” / VIDEO

0
44
Homepage » Monden » Emisiuni TV
»
Xtra Night Show. Silviu Prigoană contraatacă acuzațiile Adrianei Bahmuțeanu. Omul de afaceri susține că fosta soție minte: ”Nu a fost vorba de violență” / VIDEO

De Andreea Stancescu. Publicat Marti, 12 Septembrie 2023, 23:37
Actualizat Miercuri, 13 Septembrie 2023 la 00:26

Silviu Prigoană a oferit primele declarații cu privire la acuzațiile pe care le-a adus fosta soție. Omul de afaceri susține că fiul său a fost manipulat de vedeta care își dorește mai multă faimă.

Silviu Prigoană contraatacă acuzațiile Adrianei Bahmuțeanu

Facebook

  • Silviu Prigoană contraatacă acuzațiile aduse de fosta soție
  • Omul de afaceri consideră că Adriana Bahmuțeanu își dorește să fie cunoscută

Silviu Prigoană a reacționat în urma acuzațiilor oferite de fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri o consideră pe mama copiilor săi mincinoasă și spune că îl manipulează pe copil, fără să existe nicio dovadă împotriva sa.

”Copilul meu nu a fugit de acasă”

Silviu Prigoană a oferit primele declarații la Xtra Night Show cu privință la scandalul în care se află cu fosta soție. El spune că nu are ce să vorbească cu mincinoșii, astfel că nimic din ce susține prezentatoarea TV nu ar fi adevărat. Eduard nu a fugit de acasă, ci i-a cerut aprobarea dacă poate dormi la mama sa, după ce s-a întors în vacanță.

Omul de afaceri a trecut printr-un șoc în momentul în care a văzut că fiul lui s-a îngrășat 10 kilograme în vacanța avută cu mama sa, în America. El i-a sugerat fiului să meargă la magazinul de uniforme pentru a-i cumpăra una nouă fiindcă începea școala. În trecut, cei doi copii au ajuns să locuiască cu Silviu Prigoană, în urma hotărârii judecătorești, după ce Adriana Bahmuțeanu i-a legat și i-a lovit în repetate rânduri.

A doua zi după ce a plecat să doarmă la Adriana Bahmuțeanu, Eduard i-ar fi dat block atât fratelui său, cât și tatălui, pentru a nu putea fi contactat de cei doi. Silviu Prigoană consideră că fosta soție își dorește să iasă în evidență pentru a deveni mai cunoscută.

”Asta e o situație bună, cum să nu fie? Nu, îmi pare rău, copilul meu nu a fugit de acasă. cu mincinoșii discutăm ca și cu mincinoșii. După ce s-au întors din America, amândoi copii au venit la mine acasă, cu taxiul. Conform hotărârii judecătorești, spunea că trebuia să-i aducă mama. Au venit acasă amândoi, ne-am pregătit de școală pentru 4 septembrie.

Am mers la magazinul școlii pentru uniformă că s-a îngrășat copilul. Eduard s-a îngrășat în vacanța din America, de 3 săptămâni, 10 kilograme. Nu poți să te îngrași 10 kilograme în 3 săptămâni. Eu am văzut când a luat uniforma pe el. Mi-au spus la magazinul de la școală că nu au mărime pentru el. L-a luat la 80 de kg și s-a întors cu 90. Eu am luat copilul în urmă cu 5 ani la aceeași greutate. Mi l-a dat instanța, știți cum a fost. Au fost torturați, i-a legat cu scotch, cu curele, i-a bătut. Copiii n-au venit la mine că le-am cerut eu că au fost torturați, că sunt probe.

I-a spart capul. Maximus a fost legat și torturat, iar lui Eduard pe 26 decembrie i-a fost spart capul cu telefonul. Vă mai trimit dovezi ulterioare. Patru ani nu s-a întâmplat nimic, totul a decurs normal, iar acum, după ce a venit din America, doamna care face emisiuni pe Facebook, la 100 de urmăritori, vrea să iasă în evidență.

Copilul a venit la mine acasă și m-a întrebat dacă poate să doarmă la mami. I-am zis ca da, acolo se culcă lumea la 5 dimineața, nu cu program ca la mine, la 10 seara. I-am zis să vină a doua zi să mergem la croitor. Pe la 14:00 îmi trimite mesaj să rămâne la mami. Apoi ne blochează pe mine și pe fratele lui. I-am trimis mesaje. Ca să stea la mamă trebuie o hotărâre judecătorească. Nu a fost niciodată vorba de violență, așa cum am trimis eu probele cum s-a întâmplat cu ei când au stat la mama lor. Eu mă prezint la un judecător unde se pot confirma cele spuse, nu doar declarația unui copil”, a spus Silviu Prigoană la Xtra Night Show.

Silviu Prigoană consideră că fosta soție își dorește faimă

Silviu Prigoană a mărturisit că merge la proces pentru a clarifica lucrurile. Totuși, își dorește să existe probe împotriva lui, așa cum el a prezentat împotriva Adrianei Bahmuțeanu în urmă cu cinci ani.

Când s-a decis mutarea copiilor la Silviu Prigoană, în urmă cu cinci ani, ei nu au vrut să vorbească cu mama lor mai multe luni, în urma tratamentelor dure prin care au trecut. Totodată, Eduard riscă să fie exmatriculat de la școală fiindcă regulamentul intern aprobă doar 10 absențe.

”La judecător nu te duci cu o poveste, te duci cu probe. Atunci mi i-au dat mie, după ani de procese. A venit atunci Protecția Copilului sector 5 și a sectorului 3, psihologi și au decis să stea la mine.

După ce au venit la mine, ei 6 luni nu au vrut să vorbească cu mama lor. Eu le-am spus lor că e mama lor, că ea este de neînlocuit și apoi au început să meargă la ea, o oră-două o dată pe săptămână. Eu asta cred (nr. că Adriana Bahmuțeanu se folosește de copil pentru popularitate). (…) În școală nu poți intra ca părinte, în prima zi de școală, copiii au avut matematică, nu festivitate. Dacă lipsește 10 zile este exmatriculat. Maximus a auzit când i-a spus că dacă merge la mine îl bat că s-a îngrășat, ce femeie…”, a mai spus omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.