Alexandru Arșinel are, din nou, probleme de sănătate. Care este starea artistului

Alexandru Arșinel a avut în ultima vreme numeroase probleme de sănătate și, din păcate, actorul nu dă fanilor săi vești mai bune. Alexandru Arșinel a declarat la Antena Stars că perioada dificilă pentru el nu a trecut, ci din contră, chiar s-ar fi accentuat, asta deorece de câteva zile a angajat o persoană pentru a avea grijă de el, dar și de soția lui care este grav bolnavă.

”Îmi este greu sa ma deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cinvea care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Sper că odată cu venirea primăverii să treacă și să ne bucurăm”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

În cadrul emsiunii TV de pe Antena Stars celebrul actor a mărturisit că îi este foarte dor de scenă și că abia așteaptă să depășească problemele de sănătate pentru a-și putea relua activitățile, și de asemenea pasiunile.

Ce spune Alexandru Arşinel despre transplantul de rinichi care i-a salvat viaţa

În urmă cu peste opt ani, Alexandru Arșinel ajungea pe masa de operație din cauza rinichilor care erau total nefuncționali. Mare actor a avut norocul ca familia unui tânăr de doar 23 de ani, care își încheiase socotelile cu viața, să fie de acord să doneze organele. În ciuda vârstei înaintate pe care o avea Alexandru Arșinel la momentul respectiv, dar și a medicilor rezervați în a efectua intervenția, totul a decurs foarte bine.

Mai mult, experienţa trăită l-a făcut pe marele actor să privească viața într-un mod diferit. În prezent, încearcă să se bucure de anii bătrâneții, deși viața încă îi dă de furcă –  soția sa este paralizată de ani buni – și declară că a preluat ceva important de la tânărul care s-a sinucis și ale cărui organe au fost donate,  dorința de a trăi.

”Știu că era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr, aş spune că am luat dorinţa de a trăi. Rinichiul nu mi-a făcut niciodată probleme, din 2013 încoace. Nu l-am simţit niciodată ostil şi nici nu mi-a creat alte dificultăţi. Pur şi simplu, cel de Sus a făcut ca lucrurile să se aşeze cu bine!”, a declarat Alexandru Arșinel, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Cele mai recente știri
Știri similare