Alina Sorescu s-a transformat într-o adevărată divă! Despărțirea de Ciucu îi priește

Nu știm care este secretul, dar Alina Sorescu reușește în 2022 să surpindă din toate punctele de vedere. Deși este în mijlocul unei tornade, cu un divorț complicat cu Alexandru Ciucu și o bătalie crâncenă pentru custodia copiilor, artista pare să-și fi păstrat zâmbetul cald și aspectul fizic impecabil.

Și ca să condimenteze un pic lucrurile, în această vară parcă s-a transformat într-o adevărată divă. Cel puțin așa ne indică cele mai recente fotografii apărute în spațiul online. Să înțelegem că-i priește despărțirea de afaceristul Alexandru Ciucu?

Poate te interesează: Alina Sorescu, super fericită după despărțire! A strălucit alături de fiicele ei

Pe Alina Sorescu o ştim de mică. Vedetă încă de la o vârstă fragedă, cântăreața a fost mereu o figură discretă, care a evitat scandalurile și problemele. Iar dacă le-a avut, le-a ținut departe de ochii curioșilor. Din păcate, drama actuală din viața ei n-a putut fi pitită. De altfel, nici nu avea cum în vremurile pe care le trăim. După 12 ani de căsnicie și 14 ani de iubire, Alina Sorescu a ajuns la capătul relației cu Alexandru Ciucu, iar finalul este unul de coșmar.

Foarte interesant: Alexandru Ciucu este istorie! Alina Sorescu, gata să iubească din nou

Ei bine, la câteva luni de la despărțire, Alina Sorescu pare să fie într-o formă excelentă. Îndrăgita solistă arată superb în ultimele fotografii apărute în mediul online. 

Alina Sorescu e ravășitoare într-o ținută albastră

stanga
dreapta

Imaginile au fost publicate chiar de Alina Sorescu pe pagina ei de Instagram. În vârstă de 36 de ani, vedeta oferă o lecție de eleganță și rafinament într-o ținută albastră.

Ți-am mai pregătit și: Alina Sorescu răbufnește, în plin proces de divorț: «Se urmărește o înscenare»

Divorț complicat pentru Alina Sorescu. Ce priorități are fosta parteneră a lui Ciucu

Recent, frumoasa vedetă ne-a mărturisit că se va lupta până în pânzele albe pentru custodia celor două fetițe pe care le are cu afaceristul Alexandru Ciucu. Mama drăgălașelor Elena Carolina şi Ana Raisa a transmis că procesul va începe abia în toamnă și ar putea dura câțiva ani. Totodată, vedeta s-a plâns că în presă au apărut articole „menite” să o discrediteze.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu nu renunță! Ce măsuri a luat pentru custodia fetițelor

Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul  fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discretiteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații.

S-ar putea să îți placă și:  Alina Sorescu, pregătită de război cu Alex Ciucu. De ce vrea designerul custodia fetelor

Firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!.

stanga
dreapta

Ai un pont sau mai multe
informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected] 

Cele mai recente știri
Știri similare