Anamaria Prodan, distracție pe cinste alături de fini. Femeia de afaceri cântă și se simte bine în plin divorț

  • Anamaria Prodan, distracție pe cinste alături de fini
  • Femeia de afaceri cântă și se simte bine în plin divorț

Cu toate că Anamaria Prodan se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, este mai fericită ca niciodată și se distrează de minune alături de cei dragi ei. Ea a petrecut sărbătorile Pascale alături de finii ei, conform Click.

Anamaria Prodan, distracție pe cinste alături de fini

Anamaria Prodan a avut parte de o distracție pe cinste, în perioada sărbătorilor Pascale. În vila ei de la Snagov au fost prezenți lăutari, rude, și persoane foarte apropiate ei. Motivul pentru care a avut loc marea petrecere a fost ziua finei ei, Andreea Lege.

Impresara are 100 de fini, iar 20 dintre ei au fost prezenți la petrecerea pentru Andreea Lege. Anamaria Prodan s-a distrat foarte tare, a dansat, a cântat și a avut parte de o seară de neuitat alături de cei dragi.

Cine a mai fost la eveniment

Anamaria Prodan are o relație foarte apropiată cu copiii ei și nu puteai lipsi de la petrecere. Alături de ea și de rude au fost prezenți Ana, Bebeto și Sara, dar aceștia au preferat să stea în casă, iar impresara a rămas afară alături de ceilalți.

Anamaria Prodan le-a făcut cadou finelor ei mai multe punguțe în care se regăsea parfumul unisex ce-i poartă semnătura. Ea este foarte mândră de această afacere și își folosește foarte des propriul parfum.

Citește și: EXCLUSIV. Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce s-a anunțat că ar fi accidentat un biciclist: „Eu eram în mașină”

Cele mai recente știri
Știri similare