Andreea Prisăcariu a reacționat după ce Mihaela Buzărnescu a răspuns dur criticilor la adresa sa

  • Liga 1: Academica ClinceniCS Mioveni, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan MediașDinamo, vineri, 20:00, Digi Sport 1

”Miki” Buzărnescu a dezvăluit sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei și dificultățile pe care le-a întâmpinat din cauza accidentărilor. Sportiva le-a răspuns criticilor săi, spunând că ”orice comentariu negativ oglindește o neîmplinire a celui care-l face”, iar Andreea Prisăcariu, colega sa din echipa României de Billie Jean King Cup, a redistribuit postarea și i-a transmis un mesaj Mihaelei.

Galerie Foto

Andreea Prisăcariu, de partea Mihaelei Buzărnescu: ”Suntem împreună în asta”

Suntem împreună în asta! Mergi mai departe, poți”, a scris Prisăcariu pe contul său de Instagram, în condițiile în care, la rândul său, a fost criticată în ultimele zile.

Mesajul Andreei Prisăcariu pentru Mihaela Buzărnescu / Foto: Instagram @iamprisacariuandreea

”Românii mă văd ca pe o tatuată incultă! Ca pe o rebelă căreia îi place să fie în centrul atenției cu poze de la plajă. De asemenea, ei mă văd într-un fel pe care nu îl pot descrie în cuvinte.

M-am obișnuit să primesc critici, e în regulă, pentru că toți avem parte de ele, dar nicio jucătoare nu a mai fost tratată în felul ăsta, primind atât de multă ură. Nici nu știu cum să descriu. Poate e gelozie, plictiseală… Nu știu!”, a spus Prisăcariu, în podcastul MatchPoint, din Canada.

Mihaela Buzărnescu: ”Eu joc doar cu injecții în braț”

Noi, sportivii de performanță, adică cei care își sacrifica viață și corpul pentru un sport, suntem puși la multe încercări de-a lungul anilor. Majoritatea dificile, câteva și plăcute sau cum le numim noi, recompense. Din acest motiv, suportul celor din jurul nostru este vital pentru a avea puterea de a merge mai departe la fiecare hop.

Job-ul nostru nu este de la 9:00 la 18:00, ca apoi să ieșim seara cu prietenii sau să ne permitem luxul de a sta la cină cu cei dragi, nu – job-ul nostru este un iceberg al cărui vârf se vede foarte puțin. Jobul nostru înseamnă sărbători sacrificate, nopți prin aeroporturi, deplasări săptămânale, antrenamente intense și, din păcate, multe accidentări, multă durere. Corpul poate duce doar cât este creat să ducă, iar de la om la om variază norocul genetic.

Cum în ultimul timp m-am confruntat cu a 5-a accidentare majora din carieră, am observat multă critica din mass-media și din social-media. Știu, este extrem de ușor să stai pe o canapea și să scrii un articol sau să dai un comment răutăcios de care ești mândru și este extrem de greu să fii pus în situația în care dorești din răsputeri să reușești în domeniul pe care îl iubești, iar corpul să te avertizeze de anumite excese. Poate nu se știe, însă momentan eu joc doar cu injecții în braț, injecții ce nu sunt făcute să trateze, ci să mascheze durerea.

Sunt convinsă, criticile vor apărea din nou și din nou, însă eu trag în continuare până îmi îndeplinesc visul de a mai reprezenta încă o data România la Olimpiada de la Paris din 2024. Românii ar putea să ne susțină cu vorbe bune și încredere în eforturile noastre.

Suntem atâtea jucătoare bune în această generație și puteți fi mândri, puteți aprecia că ai voștri copii au un exemplu pozitiv de urmat. Încă o dată, orice critică pe care o faceți oglindește o neîmplinire personală a voastră, dar, de fapt, pe noi nu ne rănește cu nimic. Ar fi atât de frumos să ne ajutăm și să ne susținem în toate alegerile pe care le facem pe plan personal, dar și pe plan colectiv”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Etichete: mihaela buzărnescu , andreea prisacariu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare