„Asta se va întâmpla cu Dinamo la baraj”

Articol de GSP – Publicat luni, 21 martie 2022 09:48 / Actualizat luni, 21 martie 2022 11:26

Mihai Stoica a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare din Liga 1 și crede că Dinamo va câștiga barajul.

Academica Clinceni și Gaz Metan sunt condamnate la retrogradare. Prima nu poate să mai primească licența pentru Liga 1, iar a doua este depunctată constant din cauza datoriilor.

Astfel, Dinamo e sigură de locul de baraj, iar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB este de părere că rivala alb-roșie va câștiga meciul pe care-l va juca împotriva locului 3 din Liga 2, pentru care se luptă U Cluj și Hermannstadt.

SISTEMUL VAR

Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor

Mihai Stoica e sigur că Dinamo se salvează la baraj

„Totul depinde de Dinamo și dacă reuşeşte Uhrin să îi pună pe picioare pe jucători. Dinamo are jucători mai buni decât U Cluj. Într-adevăr, sunt probleme foarte mari, dar Dinamo nu cred că va arăta aşa în ultimele meciuri. Există un Matei, un Torje, un Ivanovski care revine, un Irobiso, jucători care pot aduce ceva.

Sunt jucători pe care i-am văzut la echipe slabe din Liga 1, care acum la U Cluj fac diferența. Ultimul meci pe care l-a jucat U Cluj acasă s-a terminat 4-0, cu Chiajna. Iar Ely Fernandes a făcut diferenţa. 

E nivelul slab la Liga 2! Nu trebuie să ne ferim să spunem asta. E slab, comparativ cu Liga 1. Cred că Dinamo ar fi favorită”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

VIDEO Dușan Uhrin: „Nu pot să rămân în condițiile astea! Toți mă fac nebun”

Citește și: 

Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo – Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

Uhrin jr. amenință cu plecarea de la Dinamo: „N-aș putea să mai rămân în condițiile astea”


Playtech: Donald Trump, amenințare la adresa lui Vladimir Putin. S-a aflat abia acum: clădirile țintite din Rusia pe care le…

Cele mai recente știri
Știri similare