Care este rețeta succesului într-o afacere de familie? Aflați de la Petronela Chirila, antreprenoare, numai la BZI LIVE!

Joi, 31 martie 2022, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Petronela Chirila, antreprenoare din Iași care, împreună cu fiica și vărul său se ocupa de o florărie. Florăria „House of flowers „, s-a deschis în luna ianuarie a anului 2021.

„Este un vis împlinit, comun, al fiicei mele şi verișorului meu, în care am fost cooptată. Întotdeauna am iubit florile, o iubire moştenită de la bunica şi mama mea. Meseria mea este de lucrător comercial, în mod special, a îmbrăcămintei. Am lucrat însă, împreună cu fiica mea în domeniul floristic, vreme de doi ani. Am învățat ABC-ul florilor și apoi tehnica și îmbinarea culorilor de la doamna administrator, profesionistă în domeniu”, spune Petronela Chirila.

Despre secretele unei afaceri de familie de succes, provocările antreprenoriatului dar și ce tendințe sunt în materie de flori, aflați de la Petronela Chirila.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Cele mai recente știri
Știri similare