Cât costă bunătățile pe care le vinde Laura, sora lui Adrian Mutu

Sora lui Adrian Mutu (43 de ani), Laura Cordun, trăiește departe de ochii reflectoarelor și și-a deschis propria afacere, care îi rotunjește binișor veniturile.

Adrian Mutu este în vârf de formă pe banca tehnică a Rapidului, care a câștigat toate meciurile disputate până acum sub comanda lui! Mai mult, giuleștenii au primit un singur gol în acest timp, de la rivala Dinamo, pe care au învins-o cu un 3-1 lipsit de emoții.

Sora antrenorului giuleștean nu are legătură cu lumea fotbalului, ci alege să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, fiind foarte greu de găsit inclusiv pe rețelele de socializare, unde nu își folosește numele real. Ea preferă să se bucure de frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de un antrenor de înot.

Cât costă bunătățile pe care le vinde Laura, sora lui Adrian Mutu

Laura, sora lui Adrian Mutu, are o afacere cu dulciuri, cu toate că are și un loc de muncă. Ea vrea să își rotunjească veniturile și cu siguranță că simte la portofel această „injecție” financiară, deoarece prețurile nu sunt deloc mici. Dar, sunt direct proprționale cu calitatea.

Laura Cordun folosește cele mai bune ingrediente și nu se zgârcește cu cantitățile, astfel încât rezultatul final să fie unul cel puțin de excepție. Nu am apucat să gustăm, încă, din produsele surorii antrenorului de la Rapid, însă fotografiile ne garantează că gustul este unul pe măsura prețurilor.

Un kilogram de mousse cu fructe costă 90 de lei, mousse-ul fără fructe este 80 de lei, pe când tarta cu zmeură ajunge chiar la 120 de lei.

De câțiva ani, sora lui Adrian Mutu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel, care este antrenor de înot. Cei doi aleg să stea feriți de ochii curioșilor, bucurându-se unul de compania celuilalt în intimitate.

(Sursă foto: Cancan și Facebook)

Cele mai recente știri
Știri similare