Ce a găsit în casă soția lui Oleksandr Usyk după plecarea rușilor

  • Liga 2: Unirea SloboziaHermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real SociedadBarcelona, joi, 22:30, Digi Sport 1

Ce a găsit în casă soția lui Oleksandr Usyk după plecarea rușilor

După ce trupele lui Vladimir Putin au fost alungate din localitatea lor, Vorzel, ceea ce a rămas în urmă a fost un adevărat prăpăd.

Ekaterina Usyk a rămas șocată și a ținut să arate lumii ceea ce au făcut militarii în casa sa, iar imaginile vorbesc de la sine.

“Ruşii au fost în casa mea. Dacă analizăm fotografiile, ei au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a postat Ekaterina Usyk pe rețelele sociale, alături de imaginile grăitoare.

Foto: Instagram @ usyk_kate1505

Pe lângă gunoaie și mult noroi, rușii au lăsat prin casă o mulțime de sticle de băuturi alcoolice, ceea ce confirmă spusele mai multor martori la ororile comise de soldații armatei lui Putin, care s-ar fi îmbătat mai mereu.

Rușii au vandalizat și curtea casei lui Oleksandr Usyk

Condițiile meteo extreme plasează SUA pe lista celor mai periculoase locuri din lume. Vezi documentarul pe Digi Life, azi de la 21:55!

Galerie Foto

Înainte de a fi alungați de armata ucraineană, rușii amplasaseră tancuri și transportoare blindate în preajma casei lui Usyk. Campionul mondial a aflat de la vecini că soldații au dărâmat gardul cu tancul și au vandalizat curtea.

Inițial, Oleksandr Usyk a luptat câteva săptămâni alături de armata ucraineană, însă a fost nevoit să plece din țară pentru a pregăti meciul-revanșă cu Anthony Joshua.

În plus, oricum casa sa, din acea localitate apropiată de Kiev, nu mai era un loc sigur.

Galerie Foto

Usyk (35 de ani), care este neînvins în carieră, și Joshua (32 de ani) vor boxa din nou în iunie sau iulie, cu 4 din cele 5 centuri pe masă: WBA Super, IBF, WBO și IBO. În primul meci, disputat în septembrie 2021, Usyk l-a învins suprinzător, la puncte, pe Joshua.

Etichete: razboi ucraina , oleksandr usyk , ekaterina usyk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare