ce poti deschide cu 5.000 de lei in Romania

Idei de afaceri: ce poti deschide cu 5.000 de lei in Romania

idei de afaceriafaceri cu 5000 de leiafaceri cu investitii mici


Te-ai saturat sa mergi in fiecare zi la birou si sa faci aceleasi lucruri pe care le faci de ani de zile?! Poate ca ar fi timpul sa iti pui ideile in aplicare si sa iti deschizi o mica afacere. Nu trebuie sa ai foarte multi bani de investit, unele afaceri putand fi demarate chiar si cu 5.000 de lei. Nu par foarte multi bani la prima vedere, insa banii acestia te-ar putea ajuta sa dai drumul la treaba!


Uite patru idei de afaceri pe care le-ai putea incepe cu o investitie initiala de numai 5.000 de lei! 


Realizare de continut video cu ajutorul dronelor 


Iti place sa creezi continut video si sa il editezi? Poti transforma aceasta pasiune intr-o afacere care iti poate aduce o gramada de bani! Incearca sa te diferentiezi de toti ceilalti specialisti care creeaza continut video si creeaza-ti o nisa a ta, un exemplu putand fi continutul video cu ajutorul dronelor. Cine nu si-ar dori un clip video de la nunta filmat din drona?! Cu aproximativ 5.000 de lei iti poti cumpara un echipament destul de performant, cu care poti da drumul la treaba imediat! 


Jucarii hand-made 


Produsele hand-made sunt din ce in ce mai cautate in ultimii ani. Daca iti place sa creezi fel si fel de lucruri ti-ai putea incerca norocul cu o afacere care are la baza realizarea de jucarii hand-made. Cuburi de tot felul, masinute metalice, caluti de lemn si alte asemenea jucarii realizate din materiale naturale – toate vor fi mereu la mare cautare in randul celor mici. Este o afacere excelenta pentru cineva care nu are foarte multi bani de investit inca de la inceput! 


Ghost-writer 


Daca scrisul este pasiunea ta, trebuie sa stii ca te poti folosi de aceasta indeletnicire pentru a pune pe picioare o mica afacere. Exista numerosi oameni care au nevoie de specialisti care sa scrie fel si fel de povesti si alte materiale. Nu oricine poate sa faca asta, asa ca nu este de mirare ca exista atat de multi oameni care apeleaza la cei care stiu sa scrie continut pentru site-uri si nu numai. Este un business extrem de simplu daca stii sa scrii bine, nu trebuie sa investesti practic niciun ban pentru a da drumul la treaba! 


Ghid turistic 


Iti place foarte mult sa calatoresti si stii totul despre orasul in care locuiesti sau despre o destinatie mai mult sau mai putin turistica?! Daca ai o personalitate placuta si iti doresti sa iti deschizi o afacere, poti profita de aceasta pasiune a ta! Incearca sa promovezi cateva zone care nu sunt atat de cunoscute, turistii vor apela imediat la serviciile tale pentru a le descoperi. Sa iti deschizi o afacere in acest domeniu nu este deloc greu, insa tine cont de faptul ca va trebui sa faci un curs de specializare pentru a deveni ghid turistic. 

Citeste si: Facturi mai ieftine la iarna? Guvernul, la un pas sa se razgandeasca. Liberalizarea pietei energetice a fost o idee proasta?


Sursa foto: freepik.com

Jurnalist Manager.ro

Cele mai recente știri
Știri similare