Chelsea le-a stabilit prețul celor doi jucători doriți insistent de Barcelona

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 22:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: Progresul Spartac – Dinamo, joi, 18:00, Digi Sport 1

Cât costă Cesar Azpilicueta și Marcos Alonso? Chelsea le-a stabilit prețul

Dacă în urmă cu câteva zile Chelsea ar fi anunțat că se opune mutării celor doi spanioli la FC Barcelona, ca o ”răzbunare” pentru că gruparea catalană ”l-a furat” pe Jules Kounde (23 de ani), fotbalist dorit pe Stamford Bridge, oficialii londonezilor s-au răzgândit și le-au pus un preț lui Azpilicueta și Alonso.

Astfel, potrivit AS, Barcelona va trebui să plătească 10 milioane de euro în schimbul lui Cesar Azpilicueta și 15 milioane pentru Marcos Alonso. Trupa ”blaugrana” speră ca Chelsea să-și reducă pretențiile financiare, mai ales că ambii fotbaliști își doresc să facă pasul pe Camp Nou și, cel puțin deocamdată, afacerile sunt puse ”pe hold”.

Chelsea ”s-a răzbunat” pe Barcelona! L-a transferat pe Cerney Chukwuemeka

Chelsea ”s-a răzbunat” până la urmă pentru că Barca i l-a suflat pe Kounde. În această vară, gruparea ”blaugrana” le-a plătit celor de la Racing Santander 4 milioane de euro pentru mijlocașul iberic Pablo Torre (19 ani), iar Carney Chukwuemeka (18 ani) era următoarea țintă a Barcelonei. Însă pe fir a intrat Chelsea, care a bătut palma cu Aston Villa, formația de care aparținea tânărul mijlocaș.

  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Carney Chukwuemeka, potrivit Trnasfermarkt.
  • 16 meciuri și un assist sunt cifrele mijlocașului în Premier League.

Chelsea a plătit 18 milioane de euro pentru transferul lui Carney Chukwuemeka, iar jucătorul a semnat un contract valabil până în 2028.

Recent, Chukwuemeka a câștigat alături de reprezentativa Angliei U19 campionatul european și a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

  • Spectacolul din Premier League va putea fi urmărit în următorii trei ani la Digi Sport.

Etichete: chelsea , fc barcelona , cesar azpilicueta , marcos alonso


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare