Ciprian Marica l-a văzut pe David Miculescu la aeroport și a tras un semnal de alarmă. ”Ești tânăr, timid, palid”

  • Superliga: Hermannstadt – Botoșani, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Progresul Spartac – Dinamo, joi, 18:00, Digi Sport 1

Tânărul atacant este însoțit în Capitală de tatăl său, fostul fotbalist Valentin Miculescu, dar Ciprian Marica este de părere că nu este suficient și că David Miculescu trebuie însoțit de mai mulți apropiați, mai ales de agentul său, pentru a se adapta.

Ciprian Marica, despre situația lui David Miculescu

Fostul atacant al echipei naționale a transmis că David Miculescu trebuie să ai foarte multă susținere în această perioadă, pentru că, altfel, riscă să ”se piardă”, cum s-a întâmplat cu nenumărați jucători cu mare potențial veniți din provincie la cluburi importante din Capitală.

Ca tânăr, e important să ai pe cineva lângă tine, nu să vii singur. Ești tânăr, timid, palid, ai nevoie de cineva lângă tine. Are nevoie de oameni în jurul lui, care să-l susțină. Singur așa… mă uit la el.

E un puști. Am fost și eu în situația asta și ai nevoie de oameni lângă tine. L-a așteptat cineva și-l duce la palat. E insuficient, chiar dacă e tatăl lui. Agentul trebuia să fie cu el”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

În cele din urmă, alături de David Miculescu și de tatăl său a apărut și agentul Cătălin Sărmășan, la palatul lui Gigi Becali.

Cât plătește Gigi Becali pentru David Miculescu și salariul jucătorului

FCSB plătește 1.7 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului jucătorului de la UTA, pentru David Miculescu, care urmează să semneze un contract valabil cinci ani.

În primii trei ani de angajament, David Miculescu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, urmând ca remunerația să crească ulterior la 12.000 de euro.

Etichete: ciprian marica , david miculescu , transfer david miculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare