Corespondență specială din Dubai. CJ Timiș le-a dat „țeapă” oamenilor de afaceri chemați în misiune economică la Expoziția Mondială

S-a ales praful de acțiunile Consiliul Județean Timiș și în a doua zi a evenimentelor organizate la standul României de la Expo Dubai 2020. Atăzi, începând cu ora 13:00, acolo ar fi trebuit să fie difuzat un film de prezentare al județului Timiș și ar fi trebuit ca întreprizătorii timișeni să discute despre oportunități de afaceri cu posibili parteneri veniți la Expoziția Mondială.

De altfel, consiliul județean chiar a insistat pentru a exista și o misiune economică în această deplasare organizată de președintele Alin Nica.

După apelul CJT, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș a organizat o misiune economică, iar 12 oameni de afaceri au răspuns invitației.

În această dimineață, reprezentanții Camerei de Comerț au fost anunțați sec de către cei de la CJ Timiș că acțiune a fost anulată, cu doar câteva ore înainte ca aceștia să se întâlnească cu potențiali parteneri din Emiratele Arabe Unite.

Vă reamintim că ieri președintele CJ Timiș, care s-a lăudat foarte mult cu această acțiune, a avut parte de un alt fiasco, la deschiderea „săptămânii timișene” fiind prezenți exclusiv delegații din județ și câțiva bucureșteni de la standul României.

În mod normal foarte activ pe Facebook, Alin Nica a postat până acum doar un scurt mesaj despre o „întâlnire diplomatică”, cu Excelența Sa Reem bint Ibrahim Al Hashemi, ministru de stat pentru cooperarea internațională în Emiratele Arabe Unite.

Cele mai recente știri
Știri similare