CRBL, despre colegii de la Survivor 2022. Ireal ce a spus despre Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu

CRBL, fostul Faimos de la Survivor România 2022 a venit în platoul emisiunii La Măruță și a vorbit despre ce a însemnat pentru el experiența din Republica Dominicană. CRBL și-a spus punctul de vedere și despre foștii săi coechipieri, dar și despre faptul că a fost nevoit să părăsească competiția în care se vedea în finală.

CRBL, despre colegii de la Survivor 2022

CRBL a venit în emisiunea La Măruță, marcând prima apariție televizată de la ieșirea din competiția Survivor România 2022. El a spus că nu se aștepta să plece din concurs, însă sănătatea primează.

„Mă vedeam în finală, dar iată că nu s-a putut. Niciodată nu am crezut că o să mă îmbolnăvesc. S-a terminat experiența asta. Era un prag important pentru mine, eram pregătit că dacă trec de 15 săptămâni pot ajunge și în finală. Nu puteam să stau așa, la mine a funcționat. Mă agit câteodată, dar soția mea mereu mă calmează”, a spus CRBL.

CRBL a vorbit și despre relația cu foștii săi colegi de echipă, despre conflictul cu Andreea Tonciu, caracterizându-i pe fiecare dintre cei alături de care a evoluat pe traseu în echipa Faimoșilor.

„Eu nu am apucat să văd la TV conflictul cu Andreea Tonciu, eu o să le văd (n.red. filmările) cu alți ochi acum. Eu o știam pe Andreea dinainte, am mai filmat cu ea, aici și-a dat seama că emisiunea nu e de ea, eu empatizam cu ea, îi dădeam sfaturi, am încercat asta, dar la un moment dat a început să intre în conflict cu mine, și am zis, nu cu mine, că eu trebuia să mă cobor la un anumit limbaj și nu voiam. La Emil Rengle nu am fost surprins, pe Cătălin îl știu sportiv, îl știu și pe omul, i-am zis termenul, nu cu mine. Malefic este termenul pentru Zmărăndescu”, a mai declarat CRBL, care a fost rugat să îi caracterizeze pe foștii colegi.

Cum îi caracterizează CRBL pe Faimoși

„Elena: descurcăreață.

Rengle: sneaky, șerpișor.

Mari: Doamna Doctor, m-a ajutat foarte mult, am cunoscut-o mai puțin.

Marian Drăgulescu: rămâne campionul cu care ne mândrim cu toții, dar pentru omul Marian, cred că termenul e limitat. Ar putea mai mult, dar își pune singur limite.

Otilia: am și uitat că a fost acolo, fals, și nu mă refer la muzică, mult teatru.

Radu Itu: e un copil, mi-a plăcut de el, are multe de învățat, dar e printre puținii cu care aș putea să mă văd și acasă.

Robert Niță: problema cu el, pe lângă că este destul de echilibrat, este că nu își asumă anumite lucruri spuse, cred că este neasumat.

Roxana Ciuhulescu: a fost alt personaj care pe mine m-a șocat. Am avut întâi șoc, apoi conflict. Am descoperit alt om la Survivor și nu mi-a plăcut.

Tj Miles: el a venit nepregătit la emisiune, TJ este… nu am lucruri doar rele despre el, sunt amestecate cumva, are o răutate gratuită pe care o ține ca să se protejeze, o răutate pe care nu o gândește, dar în esență este un om bun. Și-a creat o carcasă de om dur, pe care o apără.

Xonia: mi-a părut rău de Xonia că a ieșit prima.

Laura: nu am prea multe de spus despre ea, dar cred că rămâne singura prietenă din echipa Faimoșilor, este un om inteligent, urmează să mă văd cu ea”, a declarat CRBL.

Fostul Faimos a mai dezvăluit că cel mai greu în concurs a fost să simtă singurătatea, iar după ieșirea din concurs a rămas și cu niște concluzii:

„Cel mai greu mi-a fost singurătatea, dar mi-am dat seama că decât să stau să ascult povești care nu mă interesează, mai bine mă îndepărtez. Concluzia mea după Survivor este că trebuie să ne bucurăm mai mult de lucrurile simple, cele mai simple, cum ar fi un telefon de la mama, o întâlnire cu fratele și sora.

Vreau să fiu mult mai pozitiv vieții și oamenilor, să dau mai multe șanse, să fiu mai permisiv cu cei din jur. Cea mai mare dezamăgire a fost că am întâlnit și neoameni. Mi-e foarte greu să văd un câștigător de pe acum”, a conchis CRBL.

Cele mai recente știri
Știri similare