Cum a reușit să aibă Giovanni Becali primul Rolls Royce din România

Giovanni Becali a povestit cum a reușit să cumpere primul Rolls Royce din România, prețul fiind de 280.000 de dolari.

Totul s-a întâmplat în 2003, în momentul transferului lui Adrian Mutu de la Parma la Chelsea, pentru 24 de milioane de euro.

Giovanni Becali a declarat că datorită oligarhului rus Roman Abramovici a reușit să își achiziționeze bolidul de lux.

Cum a reușit să aibă Giovanni Becali primul Rolls Royce din România: „M-am ținut de capul lui Abramovici până a chemat contabilul”

Acesta a povestit că a insistat pe lângă Roman Abramovici până în momentul în care rusul i-a oferit jumătate din sumă pentru a cumpăra mașina.

Ioan Becali a vorbit și despre implicare lui Abramovici în războiul dintre Rusia și Ucraina.

„Eu vorbind bulgărește și sârbească ne-am înțeles puțin. A crezut că sunt  italian, dar i-am explicat că Giovanni înseamnă Ioan. Datorită lui Abramovici mi-am luat Rolls Royce, pentru că altfel nu aș fi dat 280 de mii de dolari pe el, a fost primul din România. După ce am semnat contractul lui Adrian Mutu i-am spus lui Roman (n.red. Abramovici) că sunt supărat pentru că vreau să îmi cumpăr un Rolls Royce, dar este prea scump. M-am ținut de capul lui până a chemat contabilul și i-a zis să îmi dea jumătate din prețul unui Rolls, iar jumătate să pun eu…Nu știu ce este Roman (n.r. Abramovici) acum, că tratează un tratat de pace, că e oligarh, nu mai contează. Omul s-a comportat cu mine excelent și a salvat Chelsea”, a povestit Giovanni Becali, la emisiunea Fiță cu Adiță.

 

Cele mai recente știri
Știri similare