Cyberpunk 2077 își va primi expansion-ul în 2023

CD Projekt Red au confirmat în cursul zilei de azi că noua expansiune din Cyberpunk 2077 va fi lansată în 2023. În urma ședinței recente, CD Projekt RED au dezvăluit și restul proiectelor la care aceștia lucrează în prezent. Pe lângă munca depusă pentru noua expansiune Cyberpunk 2077, aceștia lucrează și la alte proiecte, cum ar fi noul The Witcher care va folosi Unreal Engine 5, un spin-off al jocului Gwent din aceeași serie, dar și versiunea next gen a deja existentului The Witcher 3: Wild Hunt. 

Conform graficului de mai jos postat de CD Projekt Red, se pare că studioul este implicat în destul de multe proiecte, iar Cyberpunk 2077 devine o prioritate din ce în ce mai mică pentru studio.

Cyberpunk 2077

În ciuda lansării sale dezastruoase, CP 2077 a vândut peste 18 milioane de copii, chiar dacă o mare parte din oamenii care dețin aceste copii au fost dezamăgiți. Nu putem decât să sperăm că munca pe care studio-ul o depune pentru repararea jocului dar și pentru noua expansiune vor face în sfârșit din Cyberpunk 2077 un titlu care se va ridica la așteptările pe care fanii le aveau înainte de lansare.

Cele mai recente știri
Știri similare