De ce s-a răcit relația profesională dintre Smiley și Marius Moga: “Ne-am separat când eram tineri și orgolioși”

Smiley și Marius Moga au început cam în același timp să se afirme în industria muzicală, acum mai bine de 20 de ani. Cei doi se cunosc încă de la începuturile lor în această aventură și au colaborat de multe ori, mai ales când Smiley făcea parte din trupa Simplu. Cu toate acestea, viziunile diferite, dar și orgoliul i-au făcut să rupă strânsa colaborare.

Smiley recunoaște meritele lui Marius Moga în ascensiunea sa și, mai ales, în perioada de debut. Ba mai mult, au și locuit împreună în același apartament. Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, fostul component al trupei Simplu a vorbit și despre această “răceală” profesională dintre el și cunoscutul producător. Cu toate acestea, pe micul ecran au mai lucrat împreună în proiecte tv.

Citește și: Smiley și Marius Moga, amintiri de când locuiau în același apartament. Cine aducea acasă cele mai multe fete

„Moga a fost un tip foarte important în viața mea atunci când am început să lucrez cu Simplu, pentru că el a fost primul compozitor cu care am lucrat și care, cumva, mi-a dat șansa să lucrez în studio și să aflu mai multe decât știam în momentul ăla, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit și de aici ne-am cam separat noi cumva. Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri și, ca toți tinerii, eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși”, a recunoscut Smiley.

Trecerea timpului a estompat din acest orgoliu și egoism de care vorbește Smiley, așa că el și Moga și-au mai unit forțele pentru diverse proiecte, prietenia lor fiind și acum una strânsă.Acum câțiva ani, după o perioadă lungă de pauză, cei doi artiști au scos împreună piesa: “Ai grijă de femeia ta.

Eu nu mai sunt atât de orgolios, nu simt că mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competiție, sunt mult mai liber, mult mai înțelept”, a mai adăugat Smiley.

Citește și: Discreta Bianca Lăpuște, partenera de viață lui Marius Moga, declarație rară despre soțul ei: “E tot mai complet și mai frumos”

Galerie foto

Cele mai recente știri
Știri similare