Dinamo și-a recuperat autocarul! Câți bani a primit Ionuț Negoiță la schimb

Dinamo și-a recuperat autocarul și nu va mai fi nevoită să închirieze unul „nebranduit”.

În urmă cu mai bine de o lună, administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, anunța că echipa nu mai are autocar, penntru că „nu mai este economic să îl folosească”.

„Dacă circulam cu un autocar pe care scria Dinamo, nu înseamnă că Dinamo avea autocar. Acest autocar nu se mai află de mult timp în proprietatea clubului și se plătea o chirie pentru fiecare drum pe care îl făcea. Pe de altă parte, autocarul respectiv se tot defecta în ultima perioadă, am avut mai multe intervenții financiare pentru a-l repara și, pur și simplu, nu este economic să îl mai folosim”, spunea atunci Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo și-a recuperat autocarul! Câți bani a primit Ionuț Negoiță la schimb

Acesta avea tot mai des probleme tehnice și proprietarul, adică Ionuț Negoiță, nu a dorit să suporte costurile de service.

Mai mult decât atât, clubul era taxat la kilometru, mai exact cu 1,04 euro pe kilometru.

Potrivit Fanatik, Claudiu Ciolan, patronul de la Smile Center, i-a achitat lui Ionuț Negoiță suma de 42 de mii de euro în schimbul autocarului, astfel că Dinamo a reintrat în posesia lui.

„Nu știu suma, dar l-a cumparat unul dintre sponsori, care îl pune absolut gratuit la dispoziția echipei”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit GSP.

Nu mai puțin de 400 de mii de euro a costat autocarul în anul 2007 atunci când acesta a fost achiziționat, sezon în care Dinamo a cucerit ultimul titlu de campioană.

Cele mai recente știri
Știri similare