Adi Sînă, acuzat că a stricat o nuntă la Cluj. Artistul a fost prins cu minciuna de păgubiți

0
54

Miercuri, 06 Septembrie 2023, ora 03:21

4230 citiri

Foto: Facebook/ Anca Serea OfficialPage

Adi Sînă, interpretul și producătorul trupei Akcent, este pus la zid de o tânără din Cluj, care îl acuză de neseriozitate și minciună, după ce i-a stricat nunta.

Femeia a încheiat un contract cu celebrul artist încă din anul 2022, ba chiar i-a plătit și un avans generos de 1500 de euro, însă totul a fost în zadar. La nunta sa din august 2023, mireasa a fost nevoită să-și caute o nouă trupă pentru nuntă.

Aceasta spune că Adi Sînă nu doar a anulat evenimentul, interpretul chiar ar fi mințit-o zicând că el nu poate ajunge la nunta ei pentru că ar avea un turneu în Asia. Mireasa însă l-a văzut pe Instagram în imagini de la o nuntă din Craiova.

„Bună seara, aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story.

În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a relatat mireasa dezamăgită total de atitudinea artistului Adi Sînă, conform stiridecluj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.