Andreea Bălan și Victor Cornea, imagini intime din așternuturi! Cum s-au filmat cei doi

0
37

Andreea Bălan și Victor Cornea, imagini intime! Cei doi porumbei s-au filmat în ipostaze picante ce lasă loc de interpretări. Îndrăgostiții profită de orice moment împreună, așa că și-au făcut bagajele și și-au luat zborul spre meleaguri superbe unde își fac amintiri de neuitat. Iată cum s-au filmat în așternuturi!

Andreea Bălan și Victor Cornea imagini picante

Andreea Bălan și Victor Cornea imagini picante

După mai multe experiențe amoroase ce s-au lăsat cu suferință și scandaluri, Andreea Bălan și-a găsit în sfârșit liniștea alături de Victor Cornea, bărbatul care a reușit să îi câștige inima și să o aducă la culmea fericirii. Relația celor doi pare desprinsă din povești și parcă totul merge din ce în ce mai bine, semn că nu ar exista probleme în paradis, cel puțin până acum. Și până la urmă merită! Cel puțin aceasta este părerea fanilor cuplului Bălan-Cornea, care o felicită necontenit pe artistă pentru relația deosebită pe care o are cu tenismenul.

Recent Victor s-a întors de la US Open unde a suferit o înfrângere…totuși, pare că de când a căzut în mrejele dragostei alături de Andreea, sportivul pierde teren în ceea ce privește cariera! Acesta își dorea să termine anul în primii 50 în clasamentul ATP însă iată că de pe locul 68, a ajuns pe 70. Un pas înainte pentru dragoste și doi înapoi pentru carieră….Pe lângă faptul că înainte de Wimbledon s-a accidentat, iar de la US Open s-a întors înfrânt, Victor s-a ales și astăzi, 6 septembrie, cu un eșec în meciul de la Instanbul, pe care l-a pierdut cu 0-2.

La Instanbul pare că ar fi însoțit de frumoasa sa iubită Andreea, care după eșec a decis să îl consoleze cum știe ea mai bine. Cei doi petrec momente romantice împreună, așa cum reiese dintr-un InstaStory postat chiar de Andreea ,în care îndrăgostiții par pierduți prin așternuturi. În imagini li se văd doar picioarele și o priveliște de vis, dar nu știm exact ce purtau cei doi în momentul în care au făcut InstaStory-ul.

Cu siguranță Andreea știe să îi fie alături sportivului și să îl susțină, atât la bine, cât și la greu, mai ales că, de atâtea ori, i-a transmis cele mai bune gânduri. Totuși, iată că de când cu iubirea, sportul nu mai merge ca înainte. Curios este faptul că însuși Victor mărturisea că de când a apărut Andreea în viața lui, este mult mai relaxat pe teren, rezultatele însă îl contrazic. Sperăm așadar, să fie doar o fază mai grea în cariera sportivului care va trece cât mai repede și va reuși să își atingă țelul, desigur, cu Andreea la brațul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.