Ce A Spus Marcel Pavel Despre Lavinia Pîrva, Soția Lui Ștefan Bănică Jr: „E De Nota Zece, Jos Pălări

0
42

De-a lungul carierelor lor, Marcel Pavel și Lavinia Pîrva s-au intersectat de mai multe ori, ei au avut și colaborări pe plan personal. În anul 2009, au apărut însă speculații despre o idilă între cei doi, artista a apărut atunci la „Acces Direct” și a negat totul.

„Când am auzit, nu m-a mirat deloc, eu fiind mai tot timpul în preajma lui…”, a transmis la vremea respectivă artista, conform ziare.com. Acum, la ani distanță, el a făcut mai multe mărturisiri despre celebre artiste de la noi, printre care și soția lui Ștefan Bănică jr.

Marcel Pavel, despre Lavinia Pîrva: „ E o fată frumoasă, de nota zece”

Totodată, el nu s-a sfiit să recunoască faptul că asocierea cu Lavinia Pârva i-a adus mult succes. „Am apărut şi cu Monica Anghel şi cu Nico, cu Sanda Ladoşi. Am fost cuplat şi cu Luminiţa Anghel, fata aceasta (n.r. Lavinia Pârva) a cântat alături de mine vreo 4 ani. E o fată frumoasă, de nota zece, jos pălăria! La noi a fost altă conjunctură, eram la aceeaşi casă de producţie. Eu chiar repetam”, a explicat artistul, în timpul filmărilor emisiunii „Conferința de presă”, conform Click.

Când a venit vorba despre relația cântăreței cu Ștefan Bănică jr, Marcel Pavel a spus: „E treaba lor, sunt frumoși amândoi”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă

Provenind dintr-o familie de muzicieni, acesta și-a arătat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 3 ani, când a început să bată la tobe. Marcel Pavel are în prezent o carieră înfloritoare, este compozitor, cântă la chitară bas, contrabas, violoncel, pian și instrumente de percuție.

Artistul a devenit foarte cunoscut la 40 de ani, cu piesa „Frumoasa mea”, primind și discul de platină pentru vânzările record ale albumului cu același nume și câștigând premiul de popularitate pentru aceeași piesă, în cadrul Festivalului Mamaia. În ciuda faptului că a debutat ca percuționist de muzică rock, a ajuns cea mai bună voce masculină, secțiunea pop, titlul conferit de Gala Premiilor Industriilor Muzicale Românești, în 2001.

Deși a fost un adolescent rebel, exmatriculat din liceu, la vârsta maturității a revenit pe băncile școlii și a fost student bursier, la 50 de ani, la Conservator. Marcel Pavel este căsătorit și are 3 copii. Prin intermediul interviului de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a mărturisit cum l-a surprins viața, dar a făcut și dezvăluiri despre veniturile sale.

Marcel Pavel: „Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit”

Întrebat de prezentatoarea Denise Rifai câți bani câștigă la o nuntă, Marcel Pavel a explicat: „Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți?”, a răbufnit artistul, după care a completat: „Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă?

Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun-simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?”.

      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.