Ce dietă țin iarna reprezentantele monarhiei britanice? Avem detalii interesante despre ce mănâncă prințesele, ducesele și chiar reginele.
Meniurile lor pot fi o reală inspirație, mai ales că le vedem mereu
radiante, căci, nu-i așa, frumusețea începe din interior. Lunile de iarnă reprezintă perioada ideală pentru a ne alimenta cu meniuri
calde și puternic nutritive. Aceasta nu este perioada salatelor cu semințe,
ci a supelor-cremă calde, care abundă în nutrienți și vitamine și potențate de
condimente cu efecte antiinflamatorii.
Iată cu ce se delectează aceste doamne la Palatul regal sau la reședințele lor
Meniurile de iarnă cuprind specialități calde și proteine. Chiar dacă au
bucătari, anumite doamne din familia regală adoră să gătească.

Prințul și Prințesa de Wales adoră să gătească în familie.
Frumoasa Kate Middleton se numără și ea printre
pasionatele de gătit. Experta regală Katie Nicholl a dezvăluit Vanity Fair că
Prințesa de Wales adoră să-și petreacă serile de iarnă în familie și să-i
gătească Prințului William cina sa preferată, pui la tavă. Kate Middleton și
familia sa optează în sezonul rece și pentru paste, acestea fiind unul din
felurile de mâncare preferate. Prințesa de Wales este ajutată de copii
câteodată în bucătărie, iar cei mici sunt chiar specialiști în a prepara paste
cu brânză, conform mărturiei Prințesei Kate Middleton. Ba chiar se avântă să
prepare și salate.

Prințesa Catherine nu refuză un desert delicios niciodată.
O vedem suplă, dar Kate Middleton nu fuge de desert. Iarna se răsfață
frecvent cu un desert interesant, budincă jeleu de cafea. Chef Rody Warot a
declarat reviste People: ”Prințesa de Wales este foarte amabilă și mereu ne
felicită preparatele. La desert, de departe preferatul său este budinca jeleu
de cafea, un dulce aromat, moale și onctuos.”

Ducesa de Sussex s-a distrat la Ellen în emisiune.
Ducesa de Sussex este expertă în bucătărie. Meghan Markle gătește cu mare
drag pentru familie și în America, nu are bucătar. Ba chiar în dezvăluirile
recente din autobiografia sa, Prințul Harry o laudă mereu pe soția sa pentru talentele
sale gastronomice. Meghan Markle și-a dovedit talentele și public, când a gătit
pentru cauze umanitare.

Meghan Markle gătește din copilărie.
Ducesa de Sussex a mărturisit ”Today”: ”Ador să pregătesc cina duminica. Pregătesc
adeseori miel la cuptor, friptură la tavă, supă cremă de legume. Este atât de
minunat să aduni familia la masă duminica și să-i răsfeți cu bucatele făcute cu
mâna ta, asta îmi dă un sentiment minunat, confortabil.”
În sezonul rece, Meghan Markle nu spune nu la macaroane cu brânză, a
mărturisit Ducesa pentru ”EyeSwoon”.

Regina Elisabeta nu renunța la ciocolată pentru nimic în lume!
Regretata Regină Elisabeta a II-a se răsfăța în sezonul rece cu cele două
principale alimente preferate ale sale: ceai și prăjitură. Răposata suverană era
pasionată de dulciuri și desert, nu exista dimineață fără ceai și un biscuite
preferat, cum nu exista nici ora 5 fără ceai și prăjitură. Elisabeta adora
să-și strângă familia la ceaiul de la ora 5 iarna și să se răsfețe cu cele mai
fine porțelanuri și prăjituri felurite.
Fostul bucătar al Maiestății Sale, Chef Darren McGrady, a dezvăluit
anterior că Elisabeta era fan biscuiți trași în ciocolată și tort de ghimbir și
se delecta iarna cu sandvișurile sale preferate, cu somon, ou și castravete.
Regina Elisabeta a II-a era și fan ciocolată. Chef Darren McGrady a
mărturisit: ”Era o împătimită a ciocolatei. Dintr-o selecție vastă, alegea
mereu ce era cu ciocolată. Prăjitura cu ciocolată era perfecțiune pentru
Maiestatea Sa, iar dulciurile le mânca de obicei în sezonul rece.”
Regina consoartă Camilla are o siluetă fină dintotdeauna. Soția Regelui
Charles nu este o gurmandă, dar mănâncă înghețată în orice anotimp.

Camilla nu exagerează cu nimic, dar nu refuză ocazional un desert.
Monarhul și consoarta sa se răsfață în sezonul rece cu un mic dejun cald și
sunt foarte selectivi în ceea ce privește alimentația. Totul trebuie să fie din
agricultură ecologică, tocmai de aceea, Charles își cultivă propriile legume de
ani de zile și are pe domeniile sale ferme de animale. Ouăle moi sunt printre felurile
preferate ale Regelui și ale Reginei. Bucătarii personali ai celor doi au
mărturisit că sunt foarte economici, în schimb. Nu aruncă nimic și orice rămâne
la o masă, ei îi roagă pe bucătari să prepare masa viitoare și să încorporeze
alimentele rămase, care sunt foarte bune și nu doresc să le arunce. Friptura la
cuptor este și în acest cămin regal la mare căutare, mai ales în sezonul rece.
Foto: Profimedia