Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie

0
26

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni optează întotdeauna pentru tunsori diferite față de ceilalți și își doresc să iasă în față cu orice preță. Vor să aibă un păr lung, de cele mai multe ori ondulat și găsesc acest lucru extrem de senzual și util în găsirea unui partener, asta dacă vorbim despre persoanele singure. Indiferent dacă noile modificări le avantajează sau nu, aceștia găsesc întotdeauna o cale de a face alte ajustări.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Fiind feminine și romantice, femeile născute sub acest semn zodiacal nu ar trebui să se îndepărteze de tunsorile ce presupun o lungime medie a părului. O tunsoare bob este perfectă pentu acestea, fiind o parte din curajul pe care îl manifestă lumii întregi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă nu știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, atunci trebuie să afli că pentru nativii Leu nu se potrivește orice tip de schimbare, arată Yourtango.com. Un bob asimetric poate fi totuși o alegere isteață, iar o culoare închisă a părului poate da forță femeii născute sub acest semn.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă vorbim despre perfecțiune, atunci nativele din zodiac Fecioară ar trebui să ocupe primul loc. Acestea trebuie să opteze întotdeauna pentru un păr mediu pentru a-și menține echilibrul în viață. Coafurile drepte sunt întotdeauna o alegere bună.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță întotdeauna vor înclina spre echilibru, de aceea vor alege cele mai bune tunsori pentru personalitatea lor. Nu se vor simți niciodată atrase de stilurile care nu sunt avantajoase. Arată minunat indiferent ce tunsoare optează, însă sunt foarte selective.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Personalitatea nativilor Scorpion îi ajută în dorința de a fi originali. Nu li se potrivesc tunsorile rigide sau stricte, ce nu permit versatilitatea. Coafurile cu aspecte rebele li se potrivesc de minunate. Vor încerca să atragă atenția cu orice preț.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fiind pline de viață și sociabile, femeile din zodia Săgetător vor încerca să abordeze tunsori în funcție de personalitatea lor debordantă, spune Astrology.com. De cele mai multe ori abordează un stil jucăuș sau îndrăzneț, mai ales atunci când își doresc să cucerească. Vorbim despre un bob chic sau tunsori punk.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Specialiștii pot stabili ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, iar pentru nativii Capricorn vorbim despre simplitate și confort. Este cazul să alegi o idee ce nu necesită atenție tot timpul, dat fiind faptul că nu ai răbdarea necesară.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru nativii aceștia vorbim despre un stil pe care îl abordează pentru mai multă vreme. Tunsorile bob sau bretonul le avantajează de fiecare dată. De asemenea, șuvițele delicate le înnobilează fără doar și poate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reprezentantele acestei zodii se plictisesc ușor de orice de orice fel de stil. Nu se tem să jongleze cu idei noi, fără să le intereze părerea celorlalți. De obicei abordează tunsori cu breton drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.