Cel mai ușor și eficient truc pentru a curăța chiuveta din baie. Va arăta impecabil, de ce ingrediente banale ai nevoie

0
38

Chiuveta este una dintre cele mai importante și utilizate piese sanitare din baie, astfel că nici nu este de mirare că ea se murdărește foarte repede. Au trecut doar câteva zile de când ai curățat-o ultima oară și deja au apărut pete pe ea? Ai încercat metodele tradiționale de curățare, dar rezultatele nu au fost pe măsură? Noi am aflat un truc care te va ajuta!

Trucul care îți lasă chiuveta din baie strălucitoare

O folosim des și de aceea apar pe ea tot felul de pete de calcar și de săpun. În plus, deasupra ei ne pieptănăm şi părul se lipește de ea. Chiuveta, căci despre ea este vorba, pare imposibil de menținut curată. Trebuie, însă, să fim întotdeauna atenți și să nu lăsăm murdăria să se acumuleze, îngreunând curățarea.

Cu ajutorul acestui truc genial, îți poți face chiuveta ca nouă fără a deteriora materialul din care este făcută și fără a petrece ore întregi frecând-o.

Ingredientul care curăță chiuveta din baie

Un ingredient pe care cu siguranță îl ai în bucătărie face minuni în locuința ta. El este prietenul gospodinelor, ajutându-le să elimine orice pată din casă. Da, ai ghicit, este vorba despre bicarbonatul de sodiu.

Datorită puterii sale abrazive ușoare, acest praf extraordinar îndepărtează petele și curăță toate suprafețele fără a le deteriora. Tot ceea ce trebuie să faci este să-l amesteci cu apă pentru a obține o pastă.

Acum, pune puțin din amestec pe un burete şi freacă energic chiuveta din baie. Astfel, piesă sanitară va deveni strălucitoare și curată ca atunci când ai cumprat-o.

Te-ar mai putea interesa și Cum să cureți ușor și rapid arzătoarele de la aragaz. Aceste ingrediente banale elimină instant petele, metoda îți va ușura munca!

Cu ce se curăță cada

Și dacă ți-a mai rămas puțin bicarbonat de sodiu, îl poți folosi să cureți și cada. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei un bol și să amesteci foarte bine 100 de grame din acest praf, 200 de grame de sare marină, 200 de grame de mălai și 50 mililitri de apă.

Acum, ia un burete mai lat sau o lavetă și împrăștie soluția obținută pe toată suprafața căzii din baie. Freacă ușor, dar nu clăti imediat, ci lasă amestecul să acționeze timp de aproximativ două ore.

Te-ar mai putea interesa și Trucul formidabil prin care să cureți cuptorul foarte murdar fără să obosești. Gospodinele moderne apelează mereu la el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.