Cum au fost surprinși Ben Affleck și fosta sa soție, în mașină. Momentul intim a stârnit controverse | FOTO

0
35

Ben Affleck a ajuns, din nou, pe primele pagini ale tabloidelor, după ce a fost surprins în brațele fostei sale soții, în mașină.
 
 

Imaginile cu cei doi foști soți îi arată în timp ce se îmbrățișează, chiar sub privirile fiicei lor, scrie Page Six.

La un moment dat, starul din „Justice League”, în vârstă de 51 de ani, a fost văzut aplecându-și capul pe umărul fostei sale soții, înainte ca aceasta să iasă din mașină.

Cei doi păreau foarte zâmbitori împreună, în timp ce Affleck, care mai are doi copii cu Garner, a condus-o pe vedetă înapoi la mașina ei.

Garner, care purta un tricou alb casual și blugi albaștri, cu un cardigan multicolor în mână, i-a oferit starului un zâmbet la plecare, în timp ce se întorcea la mașina ei.

Fostul cuplu a păstrat o relație de coparenting amiabilă, în ciuda zvonurilor de infidelitate și a problemelor cu jocurile de noroc ale lui Affleck, care ar fi dus la divorț.

Affleck și Garner s-au căsătorit în 2005. La o zi după ce au sărbătorit zece ani de căsnicie, cei doi au anunțat că se despart.

De atunci, Garner a avut o relație cu omul de afaceri John Miller, iar Ben Affleck s-a recăsătorit cu Jennifer Lopez.

În noiembrie 2022, cântăreața a lăudat relația de co-parenting dintre Garner și Affleck, spunând pentru Vogue că cei doi „cooperează foarte bine”.

Pentru a mai calma zvonurile și speculațiile, Jennifer Lopez și Ben Affleck au ales să se afișeze împreună în weekend, reconfirmând legătura lor strânsă. Cu toate acestea, nu este prima dată când internauții lansează presupuneri cu privire la relația celor doi. Cu toate acestea, cuplul „Bennifer” a marcat în luna iulie un an de la căsătoria lor.

Jennifer Lopez a exprimat în cuvinte sincere dragostea sa pentru Ben, afirmând: „Iubesc această persoană, o iubesc cu toată inima și sufletul meu, iar dragostea noastră este reciprocă”.

În ciuda comentariilor negative, Jennifer Lopez și Ben Affleck par a fi fericiți împreună. Mai mult, artista a dezvăluit că pe 29 septembrie va lansa un nou album inspirat din lunga lor poveste de dragoste, care se întinde pe parcursul a două decenii.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, în timp ce erau colegi pe platoul de filmare pentru pelicula „Gigli” și s-au logodit în același an. Chiar dacă s-au separat un an mai târziu, în 2021 au făcut anunțul că sunt din nou împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.