Dana Nălbaru, o viață de poveste. Credința în Dumnezeu a salvat-o

0
39

Fosta solistă a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru, pe lângă faimă, a avut de-a face și cu o perioadă extrem de dificilă. Însă, artista consideră că fără suferința care i-a fost scrisă nu l-ar fi cunoscut pe actualul soț, actorul Dragoș Bucur

Departe de momentele dificile din trecut, Dana Nălabaru se simtă simte în siguranță în preajma soțului, care îi asigură și liniștea emoțională de care are nevoie.

Sursă Instagram

Dana Nălbaru și tumultuosul drum al vieții

Drumul pe care a ales să meargă artista care făcea ravagii cu trupa Hi-Q, a fost unul presărat cu lucruri frumoase dar și cu multe greutăți. În pofida faimei, artista s-a trezit singură la un moment dat, drept urmare a fost nevoită să-și facă ordine în gânduri și în viața privată.

Se poate spune că singurătatea nu este întotdeauna un lucru rău, dacă privim situația din perspectiva pe care Dana Nălbaru a ales să vizualizeze problema. De fapt, singurătatea iți oferă timpul necesar pentru a calcula fiecare moment trecut al vieții.

„Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățare, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor.

Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea. Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea. E greu să fii singur, este foarte greu! Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”, a povestit Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a dedicat credinței

La finalul secolului trecut, Hi-Q era una dintre cele mai populare formații din industria muzicală autohtonă. Melodia „Gașca mea” încă răsună în difuzoare și ridică de la mese și pe cel mai timid petrecăreț. La succesul trupei a contribuit și Dan Badea. Cel din urmă a compus piesa respectivă, care de altfel a și trecut proba timpului. În 2005, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au devenit soț și soție, fapt care i-a adus și mai multă atenție.

În 2010, artista pe piesele căruia a dansat mare parte din publicul consumator de muzică de calitate, a renunțat la lumina reflectoarelor. S-a dedicat întru-totul credinței. Dana Nălbaru s-a botezat și a adoptat un stil de viață total opus față  de cel care i-a adus și faima. Toate aceste etape din viața ei au fost făcute public recent în cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar.

În primul rând, subliniază soția actorului Dragoș Bucur, fericirea poate fi găsită și în lucrurile mici, iar fricile dispar deodată dacă îi acorzi toată încrederea atotputernicului Dumnezeu.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. (…) Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…”, a spus Dana Nălbaru în podcastul Fain&Simplu.

Se pare că lucurile s-ua așezat pentru cei doi soți. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au renunțat la traiul din Capitală. Cei doi artiști s-au mutat la țară, într-un sat liniștit din mijlocul naturii.

Mutarea face parte din visul vedetei de la PRO TV.  Bucur lucrează de zor la un nou proiect și anume vlogul Rurality show. Actorul și-a propus să împărtășească cu proprii fani provocările mutatului la țară. Dar și avantajele care vin la pachet cu traiul departe de aglomerația urbană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.