După 40 de zile de retrograd, planeta iubirii, Venus, revine direct în Leu. Ce zodii vor avea noroc la dragoste și bani din 3 septembrie 2023!

0
48

Din 3 septembrie 2023, Venus va reveni în mișcare directă în Leu. Pentru zodiile de mai jos se va îmbunătăți semnificativ situația legată de finanțe și dragoste. Orice întârzieri, lecții sau confuzii pot fi în sfârșit lăsate în urmă și poți lucra la crearea următorului nivel al vieții tale abundente și fericite. Ia fiecare moment din această perioadă ca pe un mesaj din univers, singura ta sarcină fiind să onorezi adevărul ori de câte ori este prezentat, deoarece în acele momente te deschizi pentru a avea norocul pe care îl cauti să te găsească.

Balanță

Venus, zeița iubirii dar și a finanțelor, este retrogradă din iulie 2023, oferindu-ți o pauză mai semnificativă în ceea ce privește obiectivele tale și chiar adevărul tău. Acesta a fost un timp de contemplare, deoarece, fără să știi, te-ai pregătit să începi viața visurilor talw. Acum, deoarece Venus este direct în Leu, este timpul să îmbrățișezi acea energie de foc și să te concentrezi pe stabilirea căii înainte, astfel încât să iti onorezi fiecare dintre visele tale divine.

Ghid digital. Descarci instant

100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun

47 lei

Cumpara Descarca demo


Ghid cuvinte

eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă

Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta

47 lei

Cumpara Descarca demo

Pe măsură ce Venus se mișcă direct, vei fi în locul în care poți lua măsuri pentru a-ți îndeplini dorințele și vei ajunge și să-i inviti pe alții să participe la acest proces. O parte din această perioadă cea mai recentă a fost ca tu să realizezi cine ai nevoie să lucreze în colțul tău cu tine și, deși universul este mereu aici, vezi, de asemenea, că tipul potrivit de sprijin poate face toată diferența în lume.

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. Venus iese din retrograd, Jupiter intră. Ce surprize are prima lună de toamnă pentru noi?

Horoscop lunar dragoste septembrie 2023. Soarele se muta in Balanta cautatoare de placeri. Cum se schimba relatiile?

EVENIMENT: Imprevizibilul URANUS începe o călătorie retrogradă de 5 luni. Ce ne aduce pozitiv din 29 august 2023 până în 27 ianuarie 2024?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 01/09/2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.