Fiica Mădălinei Ghenea, Charlotte, a început școala. Cine a fost alături de ea la festivitate: “Am fost acolo să te privim”

0
39

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au fost într-o relație timp de aproximativ un an și au împreună o fiică superbă, pe nume Charlotte, care a început clasa I în această toamnă. La festivitatea de deschidere a anului școlar, micuța a fost însoțită de mama ei și de bunicii materni, conform unei postări făcute de model pe Instagram.

Fiica Mădălinei Ghenea a început școala

Actrița este o mamă devotată și îi este alături fiicei sale în fiecare moment. Începerea școlii a reprezentat o etapă foarte importantă în viețile lor, iar prima zi a fost una plină de emoții. Mădălina Ghenea a împărtășit câteva imagini de la festivitatea de deschidere a anului școlar, la care au fost prezenți și bunicii fetiței.

„Prima zi de școală! Eu, bunica și bunicul tău am fost acolo să te privim făcând primii pași în acest nou capitol’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

În descrierea aceleiași postări, Mădălina Ghenea i-a transmis fiicei sale un mesaj în limba italiană, în care o încurajează să aibă încredere în ea și în visurile ei, și să nu acorde atenție oamenilor care, în timpul vieții ei, ar putea să încerce să o descurajeze. Nu este clar dacă Matei Stratan a fost prezent sau nu la festivitatea de început de an școlar a fiicei sale. Există posibilitatea ca el să fi participat la eveniment, dar să nu fi fost menționat în postarea de pe Instagram a modelului.

Actrița și tatăl fetiței sale s-au despărțit în urmă cu 7 ani

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au trăit o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat o fiică superbă, pe nume Charlotte, care locuiește cu mama sa în Italia. Din păcate, relația celor doi s-a destrămat, iar din cauza unor circumstanțe, Matei Stratan nu poate aduce fetița în România și trebuie să meargă în Italia pentru a o vedea.

Despărțirea dintre Matei Stratan și Mădălina Ghenea a avut loc acum 7 ani, însă nu s-a ajuns încă la un acord care să mulțumească ambele părți, inclusiv familia tatălui, în ceea ce privește programul de petrecere a timpului cu fiica lor. Apropiații tânărului om de afaceri și-ar dori ca micuța să petreacă timp și în România, pentru a fi aproape de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să călătorească în Italia pentru a-și vedea fiica.

Astfel, singura soluție, pe care Matei Stratan a amânat-o în repetate rânduri în speranța unei înțelegeri pașnice cu fosta sa iubită, este să recurgă la o cale legală și să înainteze un proces în instanță, o opțiune pe care bărbatul nu o exclude.

Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord.’, a declarat Matei Stratan, pentru CANCAN.RO.

Citește și:
Leonardo DiCaprio, în ipostaze romantice cu modelul italian Vittoria Ceretti, în vârstă de 25 de ani

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.